Lifestyle

Γιατί ο Κριστιάνο Ρονάλντο συμπεριφέρεται ως ένας κακομαθημένος σταρ;

Γιατί ο Κριστιάνο Ρονάλντο συμπεριφέρεται ως ένας κακομαθημένος σταρ;

Πηγή Φωτογραφίας: Goal.com

Ένα συμβόλαιο που χαλάει και μια καριέρα που λήγει

Ο Πορτογάλος αρχηγός ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας το 2002.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Μέσα σε ένα χρόνο, από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άνοιξε ο δρόμος του για να γίνει στους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχει δει ο κόσμος.

Μετά από θητείες με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Γιουβέντους και τα επιτεύγματα ρεκόρ για την εθνική του ομάδα, ο Ρονάλντο υπέγραψε εκ νέου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2021.

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, ο ατζέντης του Ρονάλντο, Ζόρχε Μέντες, επικοινώνησε με τους δύο συλλόγους που εδρεύουν στο Μιλάνο στα τέλη Ιουνίου και στις αρχές Ιουλίου.

Φαίνεται ότι ήταν μια κραυγαλέα προσπάθεια του Mendes να εκφράσει οποιοδήποτε ενδιαφέρον για τον πελάτη του, ο οποίος πίστευε ότι θα μπορούσε να απομακρυνθεί από τη United και να πάει κατευθείαν σε μια ομάδα Champions League.

Ωστόσο, στα 37, νομίζω ότι ο Ρονάλντο μαθαίνει γρήγορα ότι δεν είναι τόσο απλό.

Ο Μέντες ζητά από αυτούς τους συλλόγους να κάνουν μια επένδυση μαμούθ σε έναν παίκτη που πλησιάζει στο τέλος της καριέρας του.

Λένε ότι ο Ρονάλντο ήταν χαρούμενος που προσχώρησε σε οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες λόγω της ιστορίας τους, της συμμετοχής τους στο Champions League και της ιδέας να ζήσει στο Μιλάνο του άρεσε.

Και οι δύο ομάδες απέρριψαν την προοπτική να υπογράψουν τον Ρονάλντο επειδή δεν τους ενδιέφερε να ικανοποιήσουν τις μισθολογικές του απαιτήσεις.

Ο Ρονάλντο μπορεί να λατρεύει την ιδέα να ζει στο Μιλάνο, αλλά στα 37 έχεις μικρό καλάθι. Δεν είναι ο killer με τα 50-60 γκολ κάθε σεζόν, αλλά ένα «9αρι» που είναι αποδοτικό μόνο μέσα στο «κουτί», χωρίς να προσφέρει ιδιαίτερα στα υπόλοιπα κομμάτια του παιχνιδιού. Ναι, σίγουρα μιλάμε ακόμα για έναν top επιθετικό, που πέρσι είχε 24 γκολ σε Premier και Champions League και ακόμα τοποθετείται στη λίστα με τους υποψήφιους για τον καλύτερο παίκτη της σεζόν. Ναι, ο Ρονάλντο είναι πάντα «απειλή» και φόβος για την άμυνα, όμως η ζωή κυλά, ο χρόνος είναι αμείλικτος και ο Κριστιάνο ξέρει ότι σιγά – σιγά περνά στην άλλη μεριά του λόφου.

Δεν θα είναι εύκολο να αποδεχτεί ότι πλέον δεν είναι ο νο.1, ούτε ότι ίσως πρέπει να εστιάσει σε άλλους τομείς πέρα από το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι. Ίσως όμως δεν έχει κι άλλη επιλογή: Το «άκυρο» από πολλές ομάδες της Ευρώπης ήταν ένα μήνυμα για το team του Κριστιάνο, όπως και το γεγονός ότι οι περισσότεροι, πλέον, είναι αντίθετοι στη στάση του, ίσως γιατί περίμεναν ότι ο Ρονάλντο θα είναι στην πρώτη γραμμή της επιστροφής ως ο πιο σπουδαίος, ο καλύτερος και ο άνθρωπος που ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι σημαίνει επιτυχία και Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments