Trash

«Μόλις τελειώσουν τα λεφτά θα σε αφήσει»: Απαράδεκτα σχόλια για την Παναγιώταρου προς τον Στάθη Σχίζα

«Μόλις τελειώσουν τα λεφτά θα σε αφήσει»: Απαράδεκτα σχόλια για την Παναγιώταρου προς τον Στάθη Σχίζα

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Τα ξενοδοχεία που ανεβάζουν στους λογαριασμούς τους προκαλούν αντιδράσεις

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας βγήκαν νικητές με χιλιάδες ευρώ στην τράπεζα ενώ και η σύγκριση με το ζεύγος Σοϊλέδη-Αντωνά τους έκανε να είναι καιρό στα media και να αγαπηθούν περισσότερο από το κοινό. Από το τέλος του ριάλιτι και μέχρι σήμερα, το ζευγάρι κάνει διακοπές σε κάποια αρκετά πολυτελή ξενοδοχεία και αυτό προκάλεσε σε μια πρόσφατη ανάρτηση της Αλεξάνδρας,πικρόχολα σχόλια για την επίδειξη που κάνουν σε δύσολους καιρούς.

View this post on Instagram

A post shared by Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (@alexandra__panagiotarou)

Αρκετοί υποστήριξαν χυδαία πως η Παναγιώταρου θα τον παρατήσει τον Σχίζα μόλις του τελειώσουν τα λεφτά του Survivor, αγνοώντας προφανώς πως, όπως συνέβη και με τον Κατσούλη, δεν τα έχει πάρει και θα περάσουν αρκετοί μήνες μέχρι να μπουν στην τράπεζα. Άλλοι σχολίασαν το ότι δεν βρίσκεται σε καμία από τις αναρτήσεις μαζί η κόρη του και αναφέρθηκαν υποτιμητικά προς τη συμπεριφορά του ως πατέρας.

«Μόλις τελειώσουν τα λεφτά, θα σε παρατήσει», έγραψε ένας χρήστης και αυτό ήταν από τα πιο light σχόλια

Ο Στάθης Σχίζας δεν θέλησε να αφήσει αναπάντητα τα τόσα πολλά σχόλια και έκανε κάποια σχετικά stories όπου ξεκαθάριζε πως δεν έχει πάρει ακόμα τα λεφτά του Survivor, ότι αυτές οι αναρτήσεις από πολυτελή ξενοδοχεία είναι στο πλαίσιο συνεργασιών και χορηγιών, τόνισε πως και ο ίδιος και η Παναγιώταρου έχουν εισόδημα δικό τους από επιχειρηματικές δράσεις και δε χρειάζονται το Survivor, ενώ τέλος άφησε να εννοηθεί πως δεν έχει το παιδί του μαζί του, γιατί είναι με τη μαμά του, με την οποία η Παναγιώταρου είχε μια δημόσια κόντρα πριν λίγους μήνες. Γι΄αυτό δε βρέθηκε και στον τελικό του Survivor.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments