Τεχνολογία

Timex: Τα παραδοσιακά ρολόγια δεν προκαλούν τόσο άγχος όσο τα έξυπνα

Timex: Τα παραδοσιακά ρολόγια δεν προκαλούν τόσο άγχος όσο τα έξυπνα

Πηγή Φωτογραφίας: StyleCaster

Timex: Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών Strategy Analytics, το 2019 η Apple πούλησε 31 εκατομμύρια ρολόγια έναντι των 21 εκατομμυρίων κλασικών ρολογιών που τυλίχτηκαν σε ισάριθμους καρπούς, από τις ελβετικές φίρμες.

Μπορεί η Apple να ηγείται της αγοράς των smartwatch, αλλά μία ιστορική εταιρεία με πολύ περισσότερο χρόνο στην ωρολογοποιία, θέλει να σας υπενθυμίσει τις χαρές των αναλογικών ρολογιών.

View this post on Instagram

A post shared by Timex (@timex)

Η Timex προωθεί αυτή την περίοδο ένα νέο ρολόι σε μια διαφημιστική πινακίδα στη Νέα Υόρκη. Το ρολόι αξίας 140 δολαρίων, έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την εταιρεία ρούχων Adsum με έδρα το Μπρούκλιν και έχει ήδη εξαντληθεί, αλλά το μήνυμα της διαφήμισης απολαμβάνει μια ξεχωριστή «ζωή», πέρα και πάνω από τις πωλήσεις.

«Μάθετε τι ώρα είναι χωρίς να βλέπετε ότι έχετε 1.249 αναπάντητα email», αναγράφεται στην κομψή, μινιμαλιστική διαφήμιση, αφήνοντας υπονοούμενα για τα «έξυπνα» ρολόγια που στέλνουν ειδοποιήσεις σε όσους τα φορούν.

Η Timex ιδρύθηκε το 1854 και έγινε παγκοσμίως γνωστή για τα κλασικά της ρολόγια. Η Apple μπήκε σε αυτή την αγορά το 2015, όταν λάνσαρε την πρώτη σειρά των smartwatches της.

View this post on Instagram

A post shared by Timex (@timex)

Παρότι η Timex επιμένει ότι τα παραδοσιακά ρολόγια δεν προκαλούν τόσο άγχος, οι χρήστες φαίνεται να στρέφονται στα έξυπνα ρολόγια. Στα μέσα του 2017 το Apple Watch ξεπέρασε τα Rolex και έγινε το Νο1 ρολόι στον πλανήτη. Έκτοτε, ο τεχνολογικός κολοσσός έχει αφήσει πίσω του ελβετικές εταιρείες όπως η Swatch και η TAG Heuer.

Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών Strategy Analytics, το 2019 η Apple πούλησε 31 εκατομμύρια ρολόγια έναντι των 21 εκατομμυρίων κλασικών ρολογιών που τυλίχτηκαν σε ισάριθμους καρπούς, από τις ελβετικές φίρμες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments