Focus

Hailey Bieber: Η απαντησή της για το ενδεχόμενο ενός παιδιού και η κρίση στο γάμο της με τον justin

Hailey Bieber: Η απαντησή της για το ενδεχόμενο ενός παιδιού και η κρίση στο γάμο της με τον justin

Πηγή Φωτογραφίας: In Touch Weekly

Η 25χρονη σταρ δήλωσε πως αν και η σχέση χρειάζεται κάθε μέρα προσπάθεια για να λειτουργήσει

Είναι το πρόσωπο των τελευταίων ημερών, αφού η Hailey Bieber έκανε το ντεμπούτο της στον χώρο της ομορφιάς μέσω της σειράς προϊόντων περιποίησης για την επιδερμίδα, μέσω της οποίας έλαβε θετικές κριτικές. Η νέα επιχειρηματίας και μοντέλο μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για τη ζωή της με τον Justin Bieber, τις δυσκολίες που πέρασαν και την πιθανότητα παιδιού.

View this post on Instagram

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Η 25χρονη σταρ δήλωσε πως αν και η σχέση χρειάζεται κάθε μέρα προσπάθεια για να λειτουργήσει, πάντα θέλει να επιστρέφει στον σύζυγό της. “Είναι ακόμα το άτομο στο οποίο αμέσως θέλω να επιστρέφω. Μπορεί να ταξιδέψω κάπου για δουλειά, όμως ανυπομονώ να επιστρέψω και να περάσω χρόνο μαζί του”, εξήγησε η Bieber που αποκάλεσε τον σύντροφό της, καλύτερό της φίλο.

Και όσο κι αν πριν λίγο καιρό η πιθανότητα ενός παιδιού δεν ήταν στα σχέδιά τους, καθώς όπως είχε δηλώσει ένιωθε πολύ μικρή για να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που έχει πολλούς στόχους ακόμα να κατακτήσει, πλέον η οπτική της είναι ελαφρώς διαφορετική. Χωρίς να απορρίπτει το ενδεχόμενο, αλλά και χωρίς να επιβεβαιώνει το ότι σύντομα θα συμβεί, αναφέρεται στη ζωή με παιδιά. “Και μετά γνωρίζω πως εν τέλει όταν τα παιδιά μπουν στην εικόνα, θα είναι μία εντελώς άλλη εποχή, ψάχνοντας το πώς να το κάνουμε να λειτουργήσει”, είπε χαρακτηριστικά.

Εξάλλου γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως τα πράγματα δεν μένουν στάσιμα και όλα αλλάζουν, ύστερα από την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της. “Νομίζω πως η ζωή αλλάζει συνέχεια. Μέρα με τη μέρα, βδομάδα τη βδομάδα, χρόνο με τον χρόνο. Νομίζω ένα τέλειο παράδειγμα αυτού είναι οι τελευταίοι 6 μήνες, που και οι δυο μας ξεπεράσαμε δύο πολύ σημαντικά προβλήματα υγείας. Πρέπει να βρεις το πώς θα διαχειριστείς αυτά τα θέματα όταν θα έρθουν. Υπάρχει λόγος που λες στα καλύτερα και στα χειρότερα”, επεσήμανε.

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης τον Σεπτέμβριο του 2018, κλείνοντας σε λίγες εβδομάδες 4 χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments