Focus

Η αλήθεια για τους Armie Hammer και Elizabeth Chambers αποκαλύφθηκε

Η αλήθεια για τους Armie Hammer και Elizabeth Chambers αποκαλύφθηκε

Πηγή Φωτογραφίας: Eonline.com

Η ιστορία της σχέσης του Armie Hammer και της Elizabeth Chambers απέχει πολύ από το παραμύθι του Χόλιγουντ.

Ο Άρμι Χάμερ κέρδισε την εντύπωση του κόσμου στο “The Social Network” το 2010, αλλά μόλις το “Call Me By Your Name” κυκλοφόρησε ευρέως το 2018, ο ηθοποιός έγινε πραγματικά γνωστός. Οι θαυμαστές γοητεύτηκαν από το αστέρι που ζούσε μια ζωή άξια ζήλιας. Αλλά όλα άλλαξαν το 2021, ο κόσμος του αναποδογύρισε αφού ένας ανώνυμος χρήστης του Instagram (μέσω Complex) τον κατηγόρησε για σοβαρά σεξουαλικά εγκλήματα δημοσιεύοντας στιγμιότυπα οθόνης από συζητήσεις που φαινόταν ως επί το πλείστον μονόπλευρες. Τότε ήταν η στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο από κατηγορίες γυναικών που φέρεται ότι κακοποιήθηκαν από αυτόν.

View this post on Instagram

A post shared by Timeless🐆 (@timelessmagg)

Όπως ήταν φυσικό, οι χρήστες του Διαδικτύου δεν δίστασαν και τον χαρακτήρισαν ως κανίβαλο και βιαστή καθώς το όνομά του ήταν χαραγμένο στον κρύο πέτρινο τοίχο των ατιμωμένων. Εν τω μεταξύ, το Discovery+ βρήκε την ευκαιρία να κινηματογραφήσει το “House of Hammer”, καθιστώντας τα πράγματα χειρότερα για τον Hammer, του οποίου η κάποτε ανερχόμενη σταδιοδρομία σταμάτησε καταιγιστικά εν μέσω του σκανδάλου που είχε μεγάλη δημοσιότητα.

Ο Χάμερ αρνήθηκε κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες εναντίον του και υποστηρίζει ότι δεν κοιμήθηκε ποτέ με καμιά από αυτές. Υπό το πρίσμα της διαμάχης, μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης για σχεδόν έξι μήνες (πληρωμένο από τον Robert Downey Jr.). Αν και δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εναντίον του Χάμερ, ένα πράγμα είναι αναμφισβήτητο: απάτησε τη σύζυγό του για μια δεκαετία, Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς, και της προκάλεσε τεράστιο πόνο και απογοήτευση. Αλλά η σχέση τους δεν ήταν πάντα έτσι.

Το πρώτο ραντεβού του Armie Hammer με την Elizabeth Chambers

Όταν ο Armie Hammer συνάντησε για πρώτη φορά την Elizabeth Chambers το 2008, φαινόταν ότι όλα είναι ιδανικά. Η Τσάμπερς, αν και αρχικά διστακτική λύγισε και άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού.

Αφού συναντήθηκε με την Elizabeth Chambers το 2008, ο Armie Hammer ήταν έτοιμος  να γίνει σύζυγός της. «Μου αρέσει η ιδέα ότι έχω έναν καλύτερο φίλο… Θυμάμαι ότι ήμουν single και προσπαθούσα να βγω ραντεβού, και ήταν απλώς αγχωτικό και δύσκολο», είπε στο Elle. Η ίδια η Chambers σχολίασε πόσο πρόθυμη ήταν να ηρεμήσει και να κάνει το επόμενο βήμα. Μιλώντας με το Town & Country Magazine, είπε, “Καθίσαμε και μου είπε: “Κοίτα, δεν χρειάζεται να το κάνουμε αυτό. Θα μπορούσαμε απλώς να ακολουθήσει ο καθένας τον δικό του δρόμο και μετά μια μέρα να γίνεις 40 και να χωρίσεις και να συναντήσουμε ο ένας τον άλλον, θα γελάσουμε και θα πάμε για δείπνο και θα έχουμε την ίδια σύνδεση, και θα αναρωτιόμαστε γιατί σπαταλήσαμε όλο αυτό τον χρόνο. Ή θα μπορούσαμε να το κάνουμε τώρα και να απολαύσουμε τη κοινή βόλτα μας στη ζωή ». ”

Ο Άρμι Χάμερ έκανε αλλαγές μετά τον γάμο

Πολύ πριν ο κόσμος μάθει για τις σεξουαλικές φαντασιώσεις του Armie Hammer ήταν γνωστό ότι η άποψή του για το σεξ δεν ήταν καθόλου τρυφερή. Ο ηθοποιός ήταν ομολογουμένως κυρίαρχος στην κρεβατοκάμαρα, αλλά αυτό άλλαξε όταν παντρεύτηκε την Elizabeth Chambers. «Μου άρεσε να πιάνω το λαιμό και τα μαλλιά και όλα αυτά. Αλλά μετά παντρεύεσαι και αλλάζουν οι σεξουαλικές σου ορέξεις. Και εννοώ ότι προς το καλύτερο—δεν είναι ότι υποφέρω με κανέναν τρόπο. Αλλά δεν μπορείς Τραβήξτε πραγματικά τα μαλλιά της γυναίκας σας. Φτάνει σε ένα σημείο να λες, «Σε σέβομαι πάρα πολύ για να κάνω αυτά τα πράγματα που κάπως θέλω να κάνω», είπε στο Playboy το 2013 (μέσω E! News).

Τέσσερα χρόνια μετά τον γάμο στις 22 Μαΐου 2010, ο Armie Hammer και η Elizabeth Chambers καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, Harper Grace, την 1η Δεκεμβρίου 2014. Το δεύτερο παιδί τους, ένας γιος που ονομάζεται Ford Armand Douglas, γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 2017. Η εγκυμοσύνη της Chamber με την Harper κύλησε τόσο ομαλά που ο σύζυγός της έμεινε έκπληκτος. “Η γυναίκα μου είναι σαν επαγγελματίας έγκυος. Δεν κουράζεται, δεν αρρωσταίνει, δεν παραπονιέται”, είπε η Hammer στο E! Νέα. «Φαίνεται ότι της αρέσει να είναι έγκυος και μόλις φτιάχτηκε για να είναι έγκυος». Η Chambers είπε στο The Tot ότι η εγκυμοσύνη της ήταν ένα «όνειρο», σημειώνοντας ότι υποψιάζεται ότι οι αλλαγές που είχε κάνει στη διατροφή της μπορεί να είναι ένας μεγάλος λόγος για τον οποίο. «Πρέπει να πω ότι νιώθω καλύτερα όταν είμαι έγκυος», είπε

Τον Ιανουάριο του 2021, η ζωή του Armie Hammer θα άλλαζε για πάντα. Ο ηθοποιός άρχισε να κάνει πρωτοσέλιδα για όλους τους λάθος λόγους αφού ο ανώνυμος λογαριασμός στο Instagram με το όνομα House of Effie κυκλοφόρησε σενάρια με σεξουαλικά γραφικά μηνύματα του με αναφορές για κανιβαλισμό και φαντασιώσεις βιασμού (μέσω Daily Mail). Οι χρήστες του Διαδικτύου παρασύρθηκαν από σοκ και σύγχυση καθώς οι εικόνες έγιναν viral, ωστόσο, η νομιμότητα των μηνυμάτων έμεινε να επαληθευτεί. Σύντομα, μια πρώην, μια γυναίκα ονόματι Courtney Vucekovich, αποκάλυψε στο Page Six ότι είχε κανιβαλιστικές φαντασιώσεις, τα πράγματα έγιναν αρκετά χαοτικά και στη συνέχεια εγκατέλειψε τον ρόλο του στο «Shotgun Wedding».

View this post on Instagram

A post shared by OK! Magazine (@okmagazine)

Μιλώντας με το Page Six, η πρώην του Paige Lorenze τον κατηγόρησε για μη συναινετικό παιχνίδι με μαχαίρι και χειραγώγηση. Ο Χάμερ έχανε το ένα έργο μετά το άλλο και οι εκπρόσωποι των ταλέντων και ο δημοσιογράφος του τον εγκατέλειψαν. Τον Μάρτιο του 2021, η Έφη υπέβαλε καταγγελία εναντίον του στην αστυνομία, κατηγορώντας τον ότι τη βίασε το 2017. Ο Χάμερ δεν αντιμετώπισε καμία κατηγορία και ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα του έστελνε άτακτα μηνύματα μέχρι το 2020.

Η νομική ομάδα του Hammer έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες εναντίον του. Είπαν σε μια δήλωση που παρασχέθηκε στο People, «Από την πρώτη μέρα, ο κ. Χάμερ υποστήριξε ότι όλες οι αλληλεπιδράσεις του με την Έφη — και κάθε άλλο σεξουαλικό του σύντροφο για αυτό το θέμα — ήταν απολύτως συναινετικές, συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν εκ των προτέρων. και αμοιβαία συμμετοχική».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments