Ελλάδα

Πέτρος Φιλιππίδης: Επίθεση στο σπίτι του γνωστού ηθοποιού στα Ιωάννινα [pics]

Πέτρος Φιλιππίδης: Επίθεση στο σπίτι του γνωστού ηθοποιού στα Ιωάννινα [pics]

Πηγή Φωτογραφίας: epiruspost

Πέτρος Φιλιππίδης: Στόχος ομάδων αντιεξουσιαστών έγινε το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στους Κουκλιούς Ιωαννίνων

Στόχος ομάδων αντιεξουσιαστών έγινε το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στους Κουκλιούς Ιωαννίνων. Η επίθεση έγινε γνωστή με ανακοίνωση που αναρτήθηκε και συνοδεύεται με φωτογραφικό υλικό από το σημείο. Οι αντιεξουσιαστές, σύμφωνα με το epiruspost έγραψαν συνθήματα στους τοίχους της εξοχικής κατοικίας και πέταξαν κόκκινο χρώμα.

Όπως αναφέρουν «στο σπίτι αυτό ο βιαστής ηθοποιός είχε ανακοινώσει πως σκόπευε να μείνει μόνιμα λίγες μέρες πριν βγουν δημόσια οι καταγγελίες για βιασμούς εις βάρος γυναικών του καλλιτεχνικού χώρου.

Στόχος μας ήταν να δείξουμε πως οι βιαστές δεν χωράνε ανάμεσά μας, ούτε στις πόλεις, ούτε στα χωριά, ούτε στις γειτονιές μας, ούτε και πουθενά.». Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για τρεις βιασμούς και η δίκη του βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σημειώνεται πως ο ηθοποιός έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ έχει καταβάλει και εγγύηση ύψους 20.000 ευρώ. Ανάμεσα στους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν είναι και η απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα, ενώ πρέπει να εμφανίζεται δύο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Η δίκη, πάντως, συνεχίζεται με καταθέσεις μαρτύρων κατηγορίας, οι οποίοι έχουν προταθεί από τις καταγγέλλουσες προς ενίσχυση του περιεχομένου όσων έχουν επωνύμως αποκαλύψει στις δικαστικές αρχές.

Είναι άγνωστο πάντως αν ο ηθοποιός που κατάγεται από τους Κουκλιούς βρισκόταν στην εξοχική κατοικία όταν έγινε η επίθεση ή όχι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments