Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέα η 25χρονη που μαχαίρωσε νεαρή γυναίκα

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέα η 25χρονη που μαχαίρωσε νεαρή γυναίκα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέα κρίθηκε, μετά την απολογία της στον ανακριτή, η 25χρονη η οποία επιτέθηκε και μαχαίρωσε 27χρονη στη Θεσσαλονίκη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας

Προφυλακιστέα κρίθηκε, μετά την απολογία της στον ανακριτή, η 25χρονη η οποία επιτέθηκε και μαχαίρωσε 27χρονη στη Θεσσαλονίκη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 25χρονης, Θανάση Χατζάκο, δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τη νεαρή γυναίκα αλλά να την φοβερίσει. Σε βάρος της 25χρονης έχουν απαγγελθεί οι κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Δύο συλλήψεις για μεταφορά μεταναστών που εισήλθαν παράνομα στη χώρα

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών για μεταφορά μεταναστών που εισήλθαν παράνομα στη χώρα προχώρησε η αστυνομία ξημερώματα του Σαββάτου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Καβάλας, στο ύψος των διοδίων Ασπροβάλτας.

Όπως προέκυψε οι συλληφθέντες -ένας 40χρονος αλλοδαπός οδηγός και ο 23χρονος ομοεθνής συνοδηγός του- μετέφεραν με Ι.Χ. φορτηγό όχημα τέσσερις αλλοδαπούς, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Οι συλληφθέντες δε συμμορφώθηκαν στο σήμα των αστυνομικών για έλεγχο και προσπάθησαν να διαφύγουν με τον οδηγό να αναπτύσσει ταχύτητα στο όχημα. Σε κοντινή απόσταση ο 40χρονος ακινητοποίησε το όχημα και με τον 23χρονο  επιχείρησαν να διαφύγουν πεζή, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν καθώς ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.

Σε βάρος των συλλεφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου και θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments