People

Βίον ανθόσπαρτον!

Βίον ανθόσπαρτον!

Πηγή Φωτογραφίας: Pinkvilla

Η ιστορία του δεύτερου γάμου του Άλφεκ και της Λόπεζ φαντάζει βγαλμένη από ρομάντζο, που θα άξιζε να γίνει ακόμη και ταινία

Αυτή τη φορά, είναι οριστικό: μετά από ένα τριήμερο αυθόρμητου εορτασμού, ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ παντρεύτηκαν στην πολιτεία Τζόρτζια, παρουσία όλων των συγγενών, σε ένα υπέροχο και θεαματικά μεγάλο κτήμα. Η ιστορία του δεύτερου γάμου του Άλφεκ και της Λόπεζ φαντάζει βγαλμένη από ρομάντζο, που θα άξιζε να γίνει ακόμη και ταινία. Το εμβληματικό ζευγάρι των σταρ της δεκαετίας του 2000 παντρεύθηκαν για δεύτερη φορά χθες σε μια ονειρώδη τελετή, είκοσι χρόνια μετά το χωρισμό τους.

View this post on Instagram

A post shared by 🙋🏻‍♀️ (@noname_magazine1)

Το ζεύγος είχε ήδη παντρευτεί, πριν από λίγες εβδομάδες στη Νεβάδα,  αλλά θέλησε να μην αφήσει τίποτε κρυφό – ήθελε η σχέση τους να γίνει δημόσια, πλατιά, σε μια νέα τελετή παρουσία όλων των συγγενών του. Το πάρτι, που συνεχίστηκε αυτή την Κυριακή, έγινε στο κτήμα του ηθοποιού στη Γεωργία, με τους προσεγμένους κήπους και τη λευκή έπαυλη. Με όσα καταφέραμε να δούμε – δεν ήταν και πολλά – στις φωτογραφίες που ελήφθησαν από τα αμερικανικά μέσα δείχνουν την εκρηκτική τραγουδίστρια να βαδίζει προσεκτικά επάνω στον μακρύ διάδρομο, φορώντας ένα μακρύ λευκό νυφικό, με μια μακρά ουρά αρκετών μέτρων.

Η τραγουδίστρια του «If you had my love» περιστοιχιζόταν από τα δύο παιδιά της, τα 14χρονα δίδυμά της, Max και Emme, που γεννήθηκαν από την ένωσή της με τον Marc Anthony, και τα τρία παιδιά του Μπεν Άλφεκ, την 16χρονη Violet, την 13χρονη Seraphina και τον δεκάχρονο. Όλα τα παιδιά παρέλασαν πίσω από τους γονείς τους, φορώντας κομψά λευκά κοστουμάκια και όμορφα λευκά φορέματα. Αλλά και όλοι οι καλεσμένοι ήταν επίσης ντυμένοι στα λευκά, ακολουθώντας τον ενδυματολογικό κώδικα. Οργανωτής της υπέροχης τελετής ήταν ο συγγραφέας και podcaster, Τζέι Σέιτι. Ανάμεσα στους άλλους καλεσμένους του ζευγαριού ήταν και οι αγαπημένοι του φίλοι. Ο Ματ Ντέιμον και η σύζυγός του Λουτσιάνα, ο σκηνοθέτης Κέβιν Σμιθ και η σύζυγός του, ο Τζέισον Μίσες και η γυναίκα του Τζόρνταν Μονσάντο, ο επιχειρηματίας Πάτρικ Γουάιτσελ και το μοντέλο Πία Μίλλερ Miller ήταν μερικοί από του ξεχωριστούς προσκεκλημένους.

Η πρώην σύζυγος του Μπεν Άφλεκ, Τζένιφερ Γκάρνερ, είχε επίσης προσκληθεί, αλλά δεν ήταν παρούσα λόγω γυρισμάτων στο Τέξας

Μετά από ένα δείπνο με πρόβα την Παρασκευή και την επίσημη τελετή το Σάββατο, το πάρτι συνεχίστηκε και χθες, με μπάρμπεκιου και πικ – νικ. Τον περασμένο μήνα, η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε σε ενημερωτικό της δελτίο ότι παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Μπέν ιδιωτικά, σε ένα παρεκκλήσι του Λας Βέγκας, εξηγώντας: «Αυτό ακριβώς θέλαμε. Ήταν ο καλύτερος γάμος που μπορούσαμε να φανταστούμε. Αυτόν που ονειρευόμασταν πριν από πολύ καιρό και αυτόν που έγινε πράξη… μετά από πάρα πολύ καιρό». Αυτά όμως είναι ήδη παρελθόν. Ας συνοδεύει τους δύο νεονύμφους η κοινή ευχή, η ευχή όλων: Βίον ανθόσπαρτον!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments