Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Χάνει για 10 μέρες τον Μάγκνουσον – Εκτός με ΟΦΗ, αγώνα για Λεβαδειακό

Παναθηναϊκός: Χάνει για 10 μέρες τον Μάγκνουσον – Εκτός με ΟΦΗ, αγώνα για Λεβαδειακό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Παναθηναϊκός: Τράβηγμα πρώτου βαθμού στον δικέφαλο είναι η διάγνωση για τον Χόρντουρ Μάγκνουσον και θα είναι εκτός αγωνιστικής δράσης για

Τράβηγμα πρώτου βαθμού στον δικέφαλο είναι η διάγνωση για τον Χόρντουρ Μάγκνουσον. Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 32ο λεπτό της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ιωνικό, υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν ότι θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Τριφυλλιού για περίπου δέκα ημέρες.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο 29χρονος Ισλανδός θα χάσει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (28/8, 21:00), για τη 2η αγωνιστική της Super League, ενώ θα δώσει «μάχη με το χρόνο» για να προλάβει την εκτός έδρας συνάντηση της 3ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό (3/9, 20:30).

Έρχεται ο Μπερνάρντ

Σήμερα αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο Μπερνάρντ Ντουάρτε, προκειμένου να φορέσει και… τυπικά τη φανέλα του Παναθηναϊκού για τα επόμενα 2 χρόνια.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» διευθετούν το θέμα με τα εισιτήρια της άφιξής του απ’ τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν ο Βραζιλιάνος άσος θα έρθει στην Αθήνα μέσα στο επόμενο 48ωρο.

Στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τη Σαρίγια (για την αποδέσμευση του παίκτη) και την πλευρά του Μπερνάρντ, συμμετείχε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Λεωνίδας Μπουτσικάρης, ο οποίος ταξίδεψε μέχρι τα Η.Α.Ε. για να λυθούν όλες οι εκκρεμότητες και να μην υπάρξει καμία καθυστέρηση στο κλείσιμο της μεταγραφής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments