Αθλητισμός

Σέλτικς: Με κάταγμα στον καρπό αγωνιζόταν ο Τέιτουμ λίγο πριν του τελικού του ΝΒΑ

Σέλτικς: Με κάταγμα στον καρπό αγωνιζόταν ο Τέιτουμ λίγο πριν του τελικού του ΝΒΑ

Πηγή Φωτογραφίας: Getty Images

Σέλτικς: Στην αποκάλυψη, ότι κατά τους τελευταίους μήνες της αγωνιστικής περιόδου 2021-22, αγωνίστηκε με μικρό κάταγμα στον αριστερό καρπό του, προχώρησε σε συνέντευξη του ο Τζέισον Τέιτουμ

Στην αποκάλυψη, ότι κατά τους τελευταίους μήνες της αγωνιστικής περιόδου 2021-22, αγωνίστηκε με μικρό κάταγμα στον αριστερό καρπό του, προχώρησε σε συνέντευξη του ο σούπερ σταρ των Μπόστον Σέλτικς, Τζέισον Τέιτουμ.

Ο φόργουορντ των «Κελτών» επισήμανε ότι τραυματίστηκε στον καρπό στις 13 Φεβρουαρίου στον αγώνα με τους Ατλάντα Χοκς, αλλά δεν του έγινε ιατρική αξιολόγηση μέχρι να τελειώσει η κανονική περίοδος και πριν ξεκινήσουν τα πλέι οφ, περίπου δύο μήνες αργότερα.

Τόνισε παράλληλα ότι είχε αποθεραπευθεί πριν οι Σέλτικς συναντήσουν το Γκόλντεν Στέιτ στους τελικούς του ΝΒΑ, στους οποίους θριάμβευσαν οι Ουόριορς σε έξι αγώνες.

«Οι εξετάσεις έδειξαν ότι είχα ένα μη μετατοπισμένο κάταγμα στον καρπό μου», είπε ο Τέιτουμ στη συνέντευξη στο Bleacher Report και συνέχισε: «Και μπορεί να ήταν μικρό, αλλά παρέμενε ένα μη μετατοπισμένο κάταγμα. Στη συνέχεια το κόκαλο έδεσε πάνω του, έτσι επουλώθηκε, αλλά εξακολουθούσα να πονάω γιατί συνέχιζα να το χτυπάω ή να πέφτω πάνω του. Οπότε υποθέτω ότι έπαιξα με κάταγμα για περίπου δύο μήνες».

Ο 24χρονος είπε επίσης ότι ο καρπός του τον ενοχλούσε μετά το Game 3 των ημιτελικών της Ανατολικής Περιφέρειας, όταν του έγινε φάουλ από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο των Μιλγουόκι Μπακς. Χρειάστηκε μάλιστα εμβόλιο κορτιζόνης για να συνεχίσει στη σειρά, όπως πρόσθεσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments