Πολιτισμός

Η Balenciaga μόλις κυκλοφόρησε μια τσάντα σκουπιδιών για 1790 $

Η Balenciaga μόλις κυκλοφόρησε μια τσάντα σκουπιδιών για 1790 $

Πηγή Φωτογραφίας: V Magazine

Στο τέλος της ημέρας, τι ακριβώς είναι το Trash Pouch της Balenciaga;

Χάρη στον οίκο Balenciaga, η φράση “είσαι σκουπίδι” μπορεί να γίνει κομπλιμέντο τώρα, ειδικά αν το άτομο κουβαλάει τις νέες σακούλες σκουπιδιών της μάρκας. Κυριολεκτικά.

Η Balenciaga ετοιμάζεται να λανσάρει το περιβόητο “Trash Pouch”, μια τσάντα που η Demna, η δημιουργική διευθύντρια του οίκου ευτυχώς παραδέχτηκε ότι είναι άμεσα εμπνευσμένη από την ταπεινή σακούλα σκουπιδιών.

View this post on Instagram

A post shared by DESIGNER COMMUNITY (@designercommunity)

Διαθέτοντας μπλε, μαύρο και άσπρο χρωματικές επιλογές, η τελευταία εσωτερική τσάντα της Balenciaga μοιάζει σχεδόν πανομοιότυπη με τις σακούλες σκουπιδιών.

Έκανε το ντεμπούτο του για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της έκθεσης του maison για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2022, το Trash Pouch της Balenciaga περιλαμβάνει δέρμα μοσχαριού, ασορτί λουράκι… και μια εκπληκτική τιμή 1.790 $ (ωχ).

«Δεν μπορούσα να χάσω την ευκαιρία να φτιάξω την πιο ακριβή σακούλα σκουπιδιών στον κόσμο γιατί σε ποιον δεν αρέσει ένα σκάνδαλο μόδας;» είπε η Demna όταν έκανε πρεμιέρα τη συλλογή Balenciaga.

Στο τέλος της ημέρας, τι ακριβώς είναι το Trash Pouch της Balenciaga;

Ιδιοφυία? Δωρεάν μάρκετινγκ; Λάθος στην προσομοίωση; Περαιτέρω απόδειξη της υπερδύναμης της Balenciaga να κάνει μοντέρνα προϊόντα; Υπάρχει ευκαιρία για την επωνυμία να διεκδικήσει ξανά την #1 πιο δημοφιλή κατάταξη της επωνυμίας της; Flat-out τρολάρισμα;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments