Αθλητισμός

Ουκρανία: Αγώνας του πρωταθλήματος διήρκεσε 4 ώρες και 27 λεπτά

Ουκρανία: Αγώνας του πρωταθλήματος διήρκεσε 4 ώρες και 27 λεπτά

Πηγή Φωτογραφίας: Time News, 1News

Ουκρανία: Σε... μαραθώνιο εξελίχθηκε ο αγώνας ποδοσφαίρου της πρώτης κατηγορίας της Ουκρανίας μεταξύ της Ρουκχ Λβιβ και της Μεταλίστ Χάρκιβ

Σε… μαραθώνιο εξελίχθηκε ο αγώνας ποδοσφαίρου της πρώτης κατηγορίας της Ουκρανίας μεταξύ της Ρουκχ Λβιβ και της Μεταλίστ Χάρκιβ, που διεξήχθη στο Λβιβ και βρήκε νικήτρια τη φιλοξενούμενη με 2-1. Λόγω συναγερμών για εναέρια επίθεση, ο αγώνας διήρκεσε 4 ώρες και 27 λεπτά, αντί για το κανονικό 90λεπτο.

Η συνάντηση διεκόπη τρεις φορές απ’ τις σειρήνες και ενώ το εναρκτήριο λάκτισμα δόθηκε στις 15:00 τοπική ώρα, το σφύριγμα της λήξης δόθηκε στις 19:27. Οι δύο ομάδες πέρασαν συνολικά 145 λεπτά σε καταφύγιο, χωρίς ωστόσο τελικά, να υπάρξουνε χτυπήματα στην περιοχή.

Η πόλη Λβιβ, που βρίσκεται στη δυτική Ουκρανία κι από την έναρξη της ρωσικής εισβολής φιλοξενεί πολλούς πρόσφυγες, έχει υποστεί καταστροφικές αεροπορικές επιθέσεις τους τελευταίους μήνες.

Η Ουκρανία γιόρτασε σήμερα την απόσχισή της από την ΕΣΣΔ το 1991 (Ημέρα της Ανεξαρτησίας) έξι μήνες μετά την έναρξη του πολέμου. Το πρωτάθλημα της Ουκρανίας επανεκκίνησε κεκλεισμένων των θυρών εχθές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments