Lifestyle

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε αρνείται ότι η αίτηση διαζυγίου προήλθε από τον καυγά για τον σκύλο τους

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε αρνείται ότι η αίτηση διαζυγίου προήλθε από τον καυγά για τον σκύλο τους

Πηγή Φωτογραφίας: Women Working

Την Τετάρτη, πηγές δήλωσαν στο TMZ ότι ο Σταλόνε ήθελε πρόσφατα να πάρει ένα ροτβάιλερ «για προστασία», κάτι που φέρεται να οδήγησε σε μια διαφωνία που έφερε διχόνοια στο γάμο τους

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε διάψευσε τον ισχυρισμό ότι η σύζυγός του Τζένιφερ Φλάβιν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, μετά από καυγά για τον σκύλο.

View this post on Instagram

A post shared by Slyvester Stallone Updates (@slystallonesupdates)

Σύμφωνα με τους συντάκτες του TMZ, το πρώην μοντέλο υπέβαλε αίτηση διαζυγίου με τον ηθοποιό του Χόλιγουντ στη Φλόριντα την Παρασκευή.

Στα έγγραφα, η Flavin δήλωσε ότι ο γάμος τους έχει «διαλυθεί ανεπανόρθωτα» και ότι θέλει τα περιουσιακά στοιχεία που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια του γάμου να «κατανεμηθούν δίκαια» μεταξύ τους.

Την Τετάρτη, πηγές δήλωσαν στο TMZ ότι ο Σταλόνε ήθελε πρόσφατα να πάρει ένα ροτβάιλερ «για προστασία», κάτι που φέρεται να οδήγησε σε μια διαφωνία που έφερε ευρύτερα ζητήματα μέσα στη σχέση.

Ωστόσο, ο Σταλόνε εξέδωσε αργότερα μια δήλωση στην οποία διέψευσε τις εικασίες.

«Δεν τελειώσαμε τη σχέση με ένα τόσο ασήμαντο επιχείρημα», είπε ο 76χρονος. “Απλώς πήγαμε σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Τρέφω τον υψηλότερο σεβασμό για την Τζένιφερ. Πάντα θα την αγαπώ. Είναι μια καταπληκτική γυναίκα. Είναι ο ωραιότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ.”

Οι φήμες για διχασμό άρχισαν να κυκλοφορούν νωρίτερα αυτό το μήνα όταν ο καλλιτέχνης τατουάζ Zach Perez μοιράστηκε μια φωτογραφία του να καλύπτει ένα πορτρέτο της Flavin στο αριστερό χέρι του Stallone. Μοιράστηκε επίσης ένα στιγμιότυπο από το τελικό σχέδιο – μια εικόνα του σκύλου του Stallone Butkus από την ταινία Rocky του 1976.

Εν τω μεταξύ, η Φλάβιν πυροδότησε φήμες για την κατάσταση της σχέσης της με τον Σταλόνε όταν μοιράστηκε μια φωτογραφία της και των κορών τους Σοφία, 25, Σιστίν, 24 και 20χρονης Σκάρλετ, με τη λεζάντα «οι 4 για πάντα».

“Αυτά τα κορίτσια είναι η προτεραιότητά μου. Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Οι 4 για πάντα. #truth #family #forever”, έγραψε στη λεζάντα.

Ο Σταλόνε και η Φλάβιν παντρεύτηκαν το 1997.

Ο σταρ των Expendables ήταν επίσης παντρεμένος με τη Sasha Czack μεταξύ 1974 και 1985 και με την Brigitte Nielsen από το 1985 έως το 1987.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments