Ελλάδα

Λαμία: Μια οικογένεια από 14 αγριογούρουνα κάνει βόλτες στον περιφερειακό [vid]

Λαμία: Μια οικογένεια από 14 αγριογούρουνα κάνει βόλτες στον περιφερειακό [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Λαμία: Στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου [27/8] ένας οδηγός κινούταν στον περιφερειακό της Λαμίας από το ΚΕΥΠ και κατά τη διάρκεια της διαδρομής είχε μια απρόσμενη συνάντηση

Στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου [27/8] ένας οδηγός κινούταν στον περιφερειακό της Λαμίας από το ΚΕΥΠ και κατά τη διάρκεια της διαδρομής είχε μια απρόσμενη συνάντηση, όπου όπως ήταν φυσικό προκάλεσε έντονο το ενδιαφέρον.

Μάλιστα, όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο LamiaReport ακριβώς στον κόμβο, που βρίσκεται το σχολικό συγκρότημα, μια πολυμελής οικογένεια αγριογούρουνων έκανε πολύ ήρεμα τη βόλτα της, χωρίς να αναλογίζεται τα αμάξια που περνούσαν.

 Κοζάνη: Βρήκαν χειροβομβίδες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου σε σεντούκι

Οι εργασίες ενός σπιτιού στα Λεύκαρα Σερβίων έφεραν στη επιφάνεια χειροβομβίδες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου σε ένα σεντούκι και όπως ήταν φυσικό έφερε αναστάτωση στην τοπική κοινωνία.

Το συγκεκριμένο περιστατικό, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Kozanimedia έγινε την περασμένη Πέμπτη [25/8] όταν εργάτες που εκτελούσαν εργασίες σε παλαιό σπίτι, μαζί με τον ιδιοκτήτη, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι σε ένα παλαιό σεντούκι, στη στέγη του οικήματος, βρίσκονταν παλαιές χειροβομβίδες, με τη χρονολογία τους να υπολογίζεται κοντά στα χρόνια του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου.

xeirovomvida_1

Πιο συγκεκριμένα βρέθηκαν 5 πεπαλαιωμένες χειροβομβίδες και 32 πεπαλαιωμένα φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία, η οποία, με τη σειρά της, ειδοποίησε τον στρατό, κλιμάκιο του οποίου ανέλαβε να μεταφέρει με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα τα παλαιά πυρομαχικά-χειροβομίδες σε απομακρυσμένη περιοχή, αρκετά χιλιόμετρα από τα Λεύκαρα, και να προχωρήσει στην εξουδετέρωσή τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments