Focus

Sean Connery – Micheline Roquebrune: Ο γάμος που κράτησε 50 χρόνια με πικάντικες αποκαλύψεις

Sean Connery – Micheline Roquebrune: Ο γάμος που κράτησε 50 χρόνια με πικάντικες αποκαλύψεις

Πηγή Φωτογραφίας: Daily Express

Ο άντρας που χαρακτηρίσθηκε ως το ποπ "επικίνδυνα¨" γοητευτικό σύμβολο της Βρετανίας γεννήθηκε σαν σήμερα και έχει μια εξίσου επικίνδυνη ερωτική ζωή.

Σε μια από τις τελευταίες φωτογραφίες του Σον Κόνερι και της δεύτερης συζύγου του, Μισελίν Ροκμπρίν, ο ένας κρατάει το χέρι του άλλου στην 45η επέτειο γάμου τους. Τραβήχτηκε στις 6 Μαΐου, στις Μπαχάμες, όπου ο κορυφαίος ηθοποιός έζησε για δεκαετίες, μέχρι τον θάνατό του, στις 31 Οκτωβρίου 2020 σε ηλικία 90 ετών.

Τους τελευταίους μήνες της ζωής του είχε γίνει μια σκιά του εαυτού του, καθώς έπασχε από άνοια.

“Δεν είχε ζωή. Τον τελευταίο καιρό δεν μπορούσε καν να εκφραστεί” λέει η Ροκμπριν, προσθέτοντας: “Τουλάχιστον πέθανε στον ύπνο του γαλήνια. Ήμουν μαζί του συνέχεια και απλά έσβησε. Ήταν αυτό που επιθυμούσε”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FAN ACCOUNT! (@onlyseanconnery)

Η 93χρονη ζωγράφος, με καταγωγή από το Μαρόκο και τη Γαλλία, γνώρισε τον Σκωτσέζο το 1970 σε ένα τουρνουά γκολφ. Η Ροκμπρίν μετρούσε ήδη δύο γάμους την περίοδο της πρώτης του συνάντησης, ενώ ο Κόνερι είχε μόλις χωρίσει από την πρώτη του σύζυγο, Νταϊάν Σιλέντο. Σύμφωνα με αποκαλύψεις της ζωγράφου, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

To 2011 η Ροκμπρίν θυμόταν στη Sun πως “είδα την πλάτη του πρώτα και, φυσικά, είχε φίνο παρουσιαστικό. Αλλά την πρώτη μέρα της γνωριμίας μας δεν ήξερα ποιος είναι ή τίποτα άλλο για εκείνον. Μετά ονειρεύτηκα ότι βρισκόμουν στην αγκαλιά του και σκέφτηκα, επιτέλους, γαλήνη! Την επόμενη μέρα ξαναπήγα στο τουρνουά και αυτό ήταν”.

Την πρώτη τους επαφή η ζωγράφος την περιέγραψε στο γαλλικό Gala σαν αισθησιακό ρομάντζο: Εκείνη πήδηξε στο κρεβάτι, έβγαλε τη δερμάτινη ζώνη της και άρχισε να τον μαστιγώνει στον αέρα. “Με άρπαξε και με αγκάλιασε παθιασμένα. Κτηνώδης και άγριος”. Το ζευγάρι συνέχισε να παίζει γκολφ “λες και ήταν ξένοι” και να κάνει έρωτα “σαν τρελοί”.

Ο Κόνερι είχε πει, ωστόσο, πως “τον πρώτο καιρό ήταν δύσκολο να βρισκόμαστε. Η Μισελίν ζούσε ακόμα στη Βόρεια Αφρική μαζί με τα παιδιά της [είχε τρία παιδιά από τους προηγούμενους γάμους της]”. Ούτε όμως η απόσταση ούτε η διαφορά γλώσσας (η Μισελίν μιλούσε με ευφράδεια μόνο γαλλικά και ισπανικά) στάθηκαν εμπόδιο στο κοινό μέλλον τους. Παντρεύτηκαν το 1975. Ο Κόνερι είχε δηλώσει για τη δεύτερη σύζυγό του πως ήταν “ο έρωτας της ζωής μου”.

Παρ’ όλα αυτά, στη δεκαετία του ’90 ο θρυλικός σταρ κατηγορήθηκε για πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις, μεταξύ άλλων με τη Λίνσεϊ ντε Πολ. Στην πρώτη του συνάντηση με την τραγουδίστρια, σε ένα πάρτι, δεν δίστασε να της πιάσει κουβέντα, να φλερτάρει μαζί της και να ζητήσει το τηλέφωνό της παρόλο που η Μισελίν καθόταν στο διπλανό καναπέ. Η σχέση τους τελείωσε λίγους μήνες μετά, αλλά η απιστία φαίνεται να συνεχίστηκε. Μεταξύ άλλων, τρία περίπου χρόνια αργότερα, ο Κόνερι εθεάθη να δίνει ένα παθιασμένο φιλί στη makeup artist Νίνα Κροφτ, με την οποία είχε συνεργαστεί στην ταινία “Ο Βράχος”.

Στην πρώτη του συνάντηση με την τραγουδίστρια Λίνσεϊ ντε Πολ σε ένα πάρτι, δεν δίστασε να της πιάσει κουβέντα, να φλερτάρει μαζί της και να ζητήσει το τηλέφωνό της παρόλο που η Μισελίν καθόταν στο διπλανό καναπέ. Τι είχε να πει η Ροκμπρίν για όλα αυτά; “Όταν γνώρισα τον Σον, ήξερα τι έπαιρνα. Όλες τον ήθελαν και έπρεπε να το αποδεχτώ και να το κατανοήσω”. Δεν την έδιωξαν μακριά του ούτε οι κατηγορίες της πρώτης της συζύγου, Σιλέντο, ότι είχε υπάρξει κακοποιητικός μαζί της. Οι αναμνήσεις της Ροκμπρίν από τη μεγάλη της αγάπη μόνο θετικές φαίνεται να είναι, αφού σχολίασε πως έζησαν μαζί “μια υπέροχη ζωή”.

Η εγγονή του Σον Κόνερι, η δημοσιογράφος Στεφανί Ρενουβίν, σχολίασε χαρακτηριστικά για τη σχέση τους: “Λένε ότι πίσω από έναν μεγάλο άντρα κρύβεται μία γυναίκα. Στην περίπτωσή τους, ήταν η γιαγιά μου. Μία γυναίκα με ύψος 1,55, αλλά αληθινός σίφουνας. Αν και άσημη παντρεμένη με ένα τόσο διάσημο άνδρα, δεν υπήρχε καμία ανισορροπία μεταξύ τους. Έπαιζαν στο ίδιο γήπεδο”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments