Lifestyle

Μαρία Γκουαρντιόλα: Διδάσκει… μπαλίτσα με τη σέξι εμφάνιση της

Μαρία Γκουαρντιόλα: Διδάσκει… μπαλίτσα με τη σέξι εμφάνιση της

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram, InStyle

Μαρία Γκουαρντιόλα: Η κόρη του Πεπ Γκουαρντιόλα Μαρία ξέρει να παίζει... καλή μπάλα και να "ζαλίζει" τους ακολούθους της στο Instagram

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θεωρείται ένα εκ των κορυφαίων προπονητών όλων των εποχών στην Ευρώπη, αλλά και η κόρη του Μαρία ξέρει να παίζει… καλή μπάλα και να “ζαλίζει” τους ακολούθους της στο Instagram.

Η μεγάλη κόρη του Καταλανού προπονητή τραβάει τα βλέμματα όλων με τις εμφανίσεις της και αυξάνει συνεχώς τους followers της στα social media.

Έχει ξεπεράσει τις 46.000 μόνο στο Instagram και συνεχίζει. Στην Ισπανία είναι μια διάσημη influencer και θα ήθελε να κερδίσει και την απαιτητική Μεγάλη Βρετανία όπου διαμένει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 👑 maria guardiola 👑 (@maria.guardiiola)

Σε λίγους μήνες θα κλείσει τα 22 της χρόνια και είναι η μεγάλη αδυναμία του Πεπ. Στο παρελθόν είχε απασχολήσει και τα ΜΜΕ με την σχέση της με τον Ντελέ Άλι αλλά πλέον κρύβει τους δεσμούς της από τα social media.

Αυτό που δεν κρύβει είναι τα κάλη της. Αυτό το καλοκαίρι πέρασε από τα Μπαρμπάντος και προκάλεσε «σεισμό» με τις εμφανίσεις της στην παραλία με μαγιό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments