People

Η Σάρον αποχαιρετά το καλοκαίρι

Η Σάρον αποχαιρετά το καλοκαίρι

Πηγή Φωτογραφίας: USA Today

Οι «μπαταρίες» της ευεξίας της σταρ δείχνουν φορτισμένες και η ίδια έτοιμη να υπερασπισθεί τη νέα της καλλιτεχνική επιλογή.

Το καλοκαίρι φαίνεται ότι δεν είναι συνώνυμο για όλους και για όλες με τις επιθυμητές θερμοκρασίες, την πολυθρύλητη ανεμελιά, τη λατρεία της ραστώνης. Τουλάχιστον, αυτή είναι η περίπτωση της Σάρον Στόουν, της ξανθιάς σταρ, από την Πενσυλβάνια, με την ταπεινή εργατική προέλευση. Το θύμισε με μια αποκαλυπτική selfie με τη μοιραία Σάρον να ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη της, φορώντας ένα απέριττο μαγιό. Στο βάθος δεσπόζει μια φωτογραφία της μυθική Μέριλιν Μονρόε, για να θυμίζει τον θαυμασμό που η 64χρονη Στόουν τρέφει για την σταρ του Χόλυγουντ.

View this post on Instagram

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Στο κάτω μέρος της φωτογραφίας αναρωτιέται: «Γιατί πάντα βρίσκομαι σε φόρμα, όταν τελειώνει το καλοκαίρι;».

Ανεξάρτητα από τα κύματα φιλοφρονήσεων και σχολίων, που ακολούθησαν, η διερώτηση αυτή της Σάρον Στόουν δεν δείχνει να είναι επιτηδευμένη. Η Στόουν δείχνει την αγάπη της για την περιποίηση του εαυτού της και για τη δουλειά της. Για το πρώτο, την περιποίηση της εξωτερικής εμφάνισης, υπογραμμίζει την ιδιαίτερη σημασία του οκτάωρου ύπνου, της κολύμβησης και του υγιεινούς πρωινού, αποτελούμενου από φρούτα εποχής. Για το δεύτερο, την καλλιτεχνική εργασία της, η Σάρον Στόουν ψιθυρίζεται ότι κάτι προετοιμάζει, χωρίς να ρωτήσει τη γνώμη κάποιου ειδικού του θεάματος.  Η ίδια η πορεία της το αποδεικνύει, άλλωστε.

View this post on Instagram

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Μετά το επιβλητικό «Βασικό Ένστικτο» του 1992, στράφηκε προς ερωτικά θρίλερ, σε περιπέτειες και σε αστυνομικές περιπέτειες, όπως ήταν το «Silver», οι «Σπεσιαλίστες» ή το «Καζίνο», αρνούμενη να εγκλωβισθεί μέσα στις χολυγουντιανές βεβαιότητες και ευκολίες του sex symbol. Οι «μπαταρίες» της ευεξίας της σταρ δείχνουν φορτισμένες και η ίδια έτοιμη να υπερασπισθεί τη νέα της καλλιτεχνική επιλογή.

View this post on Instagram

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments