Lifestyle

«Ήμουν θύμα κοινωνικής εκμετάλλευσης»…Γιατί η Cameron Diaz εγκατέλειψε το Χόλιγουντ

«Ήμουν θύμα κοινωνικής εκμετάλλευσης»…Γιατί η Cameron Diaz εγκατέλειψε το Χόλιγουντ

Πηγή Φωτογραφίας: Sharenator

Το 2018, η Κάμερον Ντίαζ εγκατέλειψε επίσημα την υποκριτική για να επικεντρωθεί στον γάμο, τη μητρότητα και τον εαυτό της

Καθώς οι θαυμαστές ετοιμάζονται για την επιστροφή της στο Χόλιγουντ στο επερχόμενο blockbuster «Back in Action», ας θυμηθούμε γιατί τα παράτησε όλα.Το μοντέλο που έγινε γνωστή από το «The Mask» του 1994, και καθιερώθηκε ως σύμβολο του σεξ για χρόνια, η Ντίαζ πάλευε να ανταποκριθεί στη φήμη της και είχε βαρεθεί τους ξανθούς ρόλους.

View this post on Instagram

A post shared by Cameron Diaz Fans (@cameron_diaz_p)

Δήλωσε: «Όταν κάνεις κάτι σε πολύ υψηλό επίπεδο για μεγάλο χρονικό διάστημα, όταν είσαι το άτομο που σου προσφέρει αυτό το ένα πράγμα, τα πάντα γύρω σου, όλα τα μέρη σου που δεν είναι αυτό, πρέπει να παραδοθεί σε άλλους ανθρώπους. «Απλώς, η διαχείριση μου ως ανθρώπου… Η Cameron Diaz είναι μια μηχανή. Αλλά για τον προσωπικό, πνευματικό μου εαυτό, συνειδητοποιούσα ότι ένα μέρος του εαυτού μου που λειτουργούσε σε υψηλό επίπεδο και πλέον δεν ήταν αρκετό».

Μετά από χρόνια  η Diaz  απομακρύνθηκε από το φως της δημοσιότητας. Είπε: «Απλώς αποφάσισα ότι ήθελα διαφορετικά πράγματα από τη ζωή μου. «Είχα πάει τόσο σκληρά για τόσο καιρό, δούλευα, γυρίζοντας ταινίες, και είναι τόσο μεγάλο. Και δεν άφησα χώρο για την προσωπική μου ζωή. «Έχω δώσει περισσότερο από τη μισή μου ζωή στο κοινό. «Νιώθω ότι είναι εντάξει για μένα να αφιερώσω χρόνο για τον εαυτό μου τώρα, να αναδιοργανωθώ και να επιλέξω πώς θέλω να έρθω στον κόσμο – αν το αποφασίσω. Δεν μου λείπει η έκθεση».

«Για μένα, ήθελα πραγματικά να κάνω τη ζωή μου διαχειρίσιμη από εμένα. «Απλώς κοίταξα γύρω μου και υπήρχαν τόσα πολλά σημεία της ζωής μου που δεν άγγιζα και που δεν τα κατάφερνα και δεν μπορούσα να τα καταφέρω πραγματικά, γιατί όλα ήταν τόσο τεράστια. «Είχα μερικούς καταπληκτικούς φίλους, αλλά είχα και άλλους ανθρώπους που δεν εξυπηρετούσαν πάντα τα συμφέροντά μου, αλλά δεν έχετε χρόνο να τα καταλάβετε, αν απλά πηγαίνετε με παρωπίδες, είστε στο τούνελ».

Το 2019, η σταρ των «Charlie’s Angels» καλωσόρισε την κόρη της Raddix με τον κιθαρίστα της Good Charlotte, Benji Madden. Το ότι ήταν μαμά πλήρους απασχόλησης σήμαινε ότι δεν μπορούσε να δώσει την ενέργειά της στο να κάνει ταινίες. Είπε: «Το να είμαι σύζυγος και μητέρα ήταν το πιο… ικανοποιητικό κομμάτι της ζωής μου μέχρι στιγμής. «Το περίμενα αυτό… οπότε δεν είχα κανένα περισπασμό. Όπως, δεν μπορώ να φανταστώ [να δουλεύω τώρα]. Ως μητέρα με το παιδί μου, να πρέπει να είμαι σε ένα πλατό ταινιών που παίρνει 14 ώρες, 16 ώρες, από τον χρόνο μου μακριά της — απλά δεν μπορούσα. «Προσωπικά αισθάνομαι ότι δεν θα ήμουν η μαμά που είμαι τώρα αν είχα επιλέξει να το κάνω αυτό σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή στη ζωή μου».

Η Κάμερον αποκάλυψε επίσης στη Γκουίνεθ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ότι ενώ ήταν μακριά απέκτησε αυτογνωσία και διορατικότητα για τον εαυτό της. Και πρόσθεσε: «Έμαθα πολλά για τον εαυτό μου. “Είναι οδυνηρό. Πονάει. Είναι τρομακτικό. Πιστεύω πολύ τον Μπέντζι. Έσπασα αυτόν τον καθρέφτη περίπου χίλιες φορές όταν μου τον έβαλε.”

Είπε στη Naomi Campbell στη σειρά της «No Filter With Naomi»: «Δεν υπάρχει μέρος του εαυτού μου που να λέει, «πρέπει να επιστρέψω μπροστά στην κάμερα» ή κάτι τέτοιο… Δεν νιώθω έτσι. «Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα το κάνω κάποια μέρα, αλλά είμαι πολύ αποφασισμένη στο πού βρίσκομαι αυτή τη στιγμή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments