Πολιτική

Νέοι γενικοί γραμματείς στα υπουργεία Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη

Νέοι γενικοί γραμματείς στα υπουργεία Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη
Δύο αλλαγές γενικών γραμματέων

Δύο αλλαγές γενικών γραμματέων, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στο υπουργείο Παιδείας, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. Πλέον ο Καθηγητής Οδυσσέας-Ιωάννης Ζώρας αναλαμβάνει Γενικός Γραμματέας στο υπουργείο Παιδείας και ο Στρατηγός εν αποστρατεία και επίτιμος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχαήλ Καραμαλάκης στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Ανακοινώνονται δύο αλλαγές Γενικών Γραμματέων Υπουργείων, σε θέσεις που κλείνει επιτυχώς ένας κύκλος υπηρεσίας. Τη θέση του Γενικού Γραμματέα Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στην οποία έως σήμερα υπηρετούσε ο κ. Αποστόλης Δημητρόπουλος, αναλαμβάνει ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητής Οδυσσέας-Ιωάννης Ζώρας.

Τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στην οποία έως σήμερα υπηρετούσε ο κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας, αναλαμβάνει ο Στρατηγός εν αποστρατεία και επίτιμος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχαήλ Καραμαλάκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments