Lifestyle

Gisele: Κρίση στο γάμο της με τον Tom Brady; Ο καυγάς που ράγισε το γυαλί στις διακοπές

Gisele: Κρίση στο γάμο της με τον Tom Brady; Ο καυγάς που ράγισε το γυαλί στις διακοπές

Πηγή Φωτογραφίας: stylecaster.com

Ο λόγος για τον οποίο έχουν μεγάλη διαμάχη ο Tom Brady και η Gisele αφορά τα παιδιά τους

Κρίση περνάει ο γάμος του Tom Brady και της Gisele Bündchen σύμφωνα με  αποκλειστικές πηγές του Page Six. Το μοντέλο μάλιστα έφυγε από το σπίτι με τα παιδιά από την Τάμπα της Φλόριντα, για την Κόστα Ρίκα μετά επικούς καυγάδες σχετικά με την σοκαριστική απόφαση του Brady να αποσυρθεί από το NFL, ενώ έπειτα δήλωσε πως θα έμενε για ομαδική προπόνηση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele)

«Ο Tom και η Gisele τσακώνονται αυτή τη στιγμή», ανέφερε μια πηγή στο Page Six, προσθέτοντας ότι αυτό είχε συμβεί και στο παρελθόν με το ζευγάρι, αλλά πάντα τα ξαναέβρισκαν στο παρελθόν.

Τα δυσάρεστα νέα έρχονται αφού ο 45χρονος αρχηγός των Buccaneers έχασε 11 ημέρες προπόνησης τον Αύγουστο. Όταν ρωτήθηκε για την ξαφνική απουσία του, ο σταρ του αθλητισμού δήλωσε:

«Είναι όλα προσωπικά… ο καθένας έχει διαφορετικές καταστάσεις να αντιμετωπίσει. Όλοι έχουμε πραγματικά μοναδικές προκλήσεις στη ζωή μας. Είμαι 45 χρονών φίλε. Γίνονται πολλά s-t.”

Οι εκπρόσωποι τόσο του Brady όσο και της Bündchen που μεγαλώνουν τον Benjamin και τη Vivian, συν τον Jack, τον 15χρονο γιο του αθλητή με την πρώην του Bridget Moynahan – αρνήθηκαν να σχολιάσουν.

Μια δεύτερη πηγή λέει, «Υπήρξε πρόβλημα στον γάμο σχετικά με την απόφασή του να αποσυρθεί. Η Gisele ήταν πάντα αυτή που έμενε με τα παιδιά. Συμφώνησαν ότι θα αποσυρόταν για να επικεντρωθεί στην οικογένεια, μετά άλλαξε γνώμη». Προσθέτει ένας γνωστός του ζευγαριού: «Έχουν μια φλογερή σχέση. Η Gisele είναι λίγο εκρηκτική — έχει αυτή τη βραζιλιάνικη φλόγα!».

Τον Μάιο, το μοντέλο είχε αναφέρει στη βρετανική Vogue: «Δεν νομίζω ότι οι σχέσεις διατηρούνται εύκολα. Δεν είναι ποτέ το παραμύθι που θέλουν οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι είναι. Χρειάζεται δουλειά για να είσαι πραγματικά σε ισορροπία με κάποιον, ειδικά αφού κάνεις παιδιά», είπε, προσθέτοντας, «Η εστίασή του Tom είναι στην καριέρα του, η δική μου είναι κυρίως στα παιδιά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments