Διεθνή

Reuters: Ποιες εφαρμογές του κινητού μας αγαπάμε λιγότερο;

Reuters: Ποιες εφαρμογές του κινητού μας αγαπάμε λιγότερο;
Σύμφωνα με αυτήν την έρευνα, δημιουργήθηκε μια λίστα με εφαρμογές για κινητά που μισούν οι χώρες. Τα ερευνητικά αποτελέσματα είναι αρκετά εκπληκτικά.

Τα κινητά τηλέφωνα είναι αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής μας ζωής, ανεξάρτητα από το βαθμό της χρήσης τους. Τα χρησιμοποιούμε, απολαμβάνοντας τις ποικιλόμορφες υπηρεσίες, που παρέχουν οι εφαρμογές τους. Ωστόσο, υπάρχουν εφαρμογές, που δεν αγαπάμε καθόλου, που τις θεωρούμε «μισητές», με τα αποτελέσματα στη σχετική έρευνα, που διενεργήθηκε, να εκπλήσσουν, αφού, ανάμεσα σε αυτές, συναντούμε και το Facebook Messenger.

Ενώ οι εφαρμογές για κινητά επιτρέπουν σε εκατομμύρια ανθρώπους να χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους πιο αποτελεσματικά, τους επιτρέπουν επίσης να περνούν ευχάριστα. Εκτός από τις εκατοντάδες χιλιάδες εφαρμογές για κινητά που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες και έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, το εκπαιδευτικό «ElectronicsHub» αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια έρευνα.

Σύμφωνα με αυτήν την έρευνα, δημιουργήθηκε μια λίστα με εφαρμογές για κινητά που μισούν οι χώρες. Τα ερευνητικά αποτελέσματα είναι αρκετά εκπληκτικά.

Βλέποντας τη λίστα γενικά, μια από τις πιο μισητές εφαρμογές σε χώρα: το Roblox. Αναφερόμενη στα αρνητικά tweets από όλο τον κόσμο, η εταιρεία αναφέρει ότι στη δεύτερη θέση βρίσκεται η εφαρμογή γνωριμιών Hinge. Μια άλλη εφαρμογή γνωριμιών, το Tinder, είναι μια από τις πιο μισητές εφαρμογές.

Είναι ενδιαφέρον ότι η πλατφόρμα προβολής περιεχομένου που έλαβε τα πιο απεχθή tweets ήταν η Disney+. Ήταν η πλατφόρμα με τα περισσότερα αρνητικά tweets σε 18 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, της Κίνας, της Παραγουάης και της Νότιας Αφρικής. Αν και το Netflix έχει επικριθεί για πολλά θέματα, δεν περιλαμβάνεται στη λίστα.

Από την άλλη πλευρά, το Facebook Messenger, το οποίο είναι μόνο μία από τις εφαρμογές που συνδέονται με το Meta που υπάρχει παντού, ήταν η εφαρμογή με τη μεγαλύτερη κριτική σε 30 χώρες.

Επίσης, σε κάθε χώρα, το Reddit ήταν η πιο μισητή εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα στην Ευρώπη. Αρνητικά tweets για το Reddit έχουν δημοσιευτεί σε 31 χώρες, συμπεριλαμβανομένων της Πολωνίας, της Σλοβακίας, της Ουκρανίας, της Ουγγαρίας, της Σερβίας, της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης, της Γαλλίας, της Τσεχίας, της Ισπανίας και της Κροατίας.

Στον Καναδά και σε ολόκληρες τις ΗΠΑ, το Twitter ήταν η πιο μισητή εφαρμογή. Καθώς προσγειωθήκαμε στη Νότια Αμερική, οι πιο αρνητικές δημοσιεύσεις έγιναν για το Snapchat και το Reddit.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments