Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδος: Έπαιξε όσο έπρεπε και έκανε το καθήκον της

Εθνική Ελλάδος: Έπαιξε όσο έπρεπε και έκανε το καθήκον της

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Εθνική Ελλάδος: Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε εύκολα με 77-93 της Μεγάλης Βρετανίας και έκανε το 3 στα 3

Το εμπόδιο της Μεγάλης Βρετανίας δεν ήταν ανυπέρβλητο για την Εθνική μας ομάδα, η οποία έκανε εύκολα το 3 στα 3. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε εύκολα με 77-93, παίζοντας χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Κώστας Σλούκας με 21 πόντους και Γιώργος Παπαγιάννης με 17π ήταν οι διακριθέντες για το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη, όπου χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες, μοιράζοντας το χρόνο αρμονικά.

H «γαλανόλευκη» παρουσίασε και σήμερα τα γνωστά… νεκρά διαστήματα σε άμυνα και επίθεση, αλλά με τον Σλούκα να το παίρνει προσωπικά σε εκτέλεση, οργάνωση και δημιουργία στην τρίτη περίοδο, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εξασφάλισε μία διψήφια διαφορά στο 27΄ (67-56) και δεν χρειάστηκε να κοιτάξει πίσω… Επόμενος αντίπαλος της Εθνικής Ανδρών η Ουκρανία (6/9, 18:00).

Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ τελείωσε τον αγώνα με 21 πόντους (3/4δ., 5/6 τρίποντα), 5 ασίστ και 3 ριμπάουντ, ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης κέρδισε χρόνο στο ροτέισον ολοκληρώνοντας με 17 πόντους, 6 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Διψήφιοι και κοκβικοί κυρίως στην άμυνα οι Μιχάλης Λούντζης (10π., 5ασ.) Κώστας Παπαπνικολάου (10π., 7ρ., 5ασ.).

Εκτός από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο ομοσπονδιακός τεχνικός προφύλαξε και πάλι τον αδερφό του σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Κώστα.

Τα δεκάλεπτα: 17-24, 43-46, 60-71. 77-93

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments