Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ένιωσε και ο Ιωνικός τη μανία του Αλγερινού “Killer”

Ολυμπιακός: Ένιωσε και ο Ιωνικός τη μανία του Αλγερινού “Killer”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ολυμπιακός: Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει αντιμετωπίσει 16 ομάδες στην Super League μέχρι τώρα και μια από τις ελάχιστες που δεν είχε καταφέρει να σκοράρει απέναντι της ήταν ο Ιωνικός

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει αντιμετωπίσει 16 ομάδες στην Super League μέχρι τώρα και μια από τις ελάχιστες που δεν είχε καταφέρει να σκοράρει απέναντι της ήταν ο Ιωνικός. Για την σεζόν 2021-22 είχε αγωνιστεί και στις δύο αναμετρήσεις με την ομάδα της Νίκαιας, αλλά για ελάχιστο χρόνο. Συνολικά 32 λεπτά ως αλλαγή και στα δύο παιχνίδια, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Super League.

Στην αναμέτρηση του Σαββάτου κλήθηκε πάλι από τον πάγκο για τα 30 τελευταία λεπτά και στις καθυστερήσεις εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, με το οποίο έφτασε τις 16 τις ομάδες απέναντι στις οποίες έχει σκοράρει.

Η μοναδική που έχει… ξεφύγει από τον σκόρερ του Ολυμπιακού είναι ο Απόλλων Σμύρνης, τον οποίο έχει αντιμετωπίσει σε δύο αναμετρήσεις. Η πρώτη ήταν τις 31 Οκτωβρίου 2020 που μπήκε ως αλλαγή στο ημίχρονο, αλλά το 2-0 γράφηκε με δύο τέρματα του Χασάν. Η δεύτερη ήταν το 0-0 στο “ Γιώργος Καμάρας” στις 5 Ιανουαρίου 2022.

Τα περισσότερα γκολ τα έχει σημειώσει απέναντι στην ΑΕΚ, με την οποία έχει σκοράρει 9 φορές σε 12 αναμετρήσεις. Τον μεγαλύτερο μέσο όρο τον έχει με αντίπαλο τον ΠΑΣ Λαμία, όπου σε 5 ματς έχει σημειώσει 7 γκολ.

Ο ΟΦΗ είναι από τις πιο δύσκολες ομάδες, μιας και σε 7 αναμετρήσεις έχει μόλις 1 γκολ. Ο Μαροκινός έχει σημειώσει τέσσερα χατ τρικ στην καριέρα του στην Super Legue, με τα δύο να είναι με αντίπαλο τον Ατρόμητο, ενώ έχει από ένα με ΠΑΣ Λαμία και Βόλο.

Παράλληλα, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έφτασε τα 80 γκολ με τον Ολυμπιακό σε όλες τις διοργανώσεις και πλέον μοιράζεται την 3η θέση με τον Ίλια Ίβιτς. Μπροστά τους βρίσκονται ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς με 158 και ο Τζιοβάνι με 98.    Το πρώτο του γκολ ήταν στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό στην Super League στις 24 Αυγούστου 2019, στο εντός έδρας 1-0 με τον Αστέρα Τρίπολης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments