Διεθνή

Τουρκικός Τύπος: «Η Ελλάδα έχει χάσει τον ύπνο της»

Τουρκικός Τύπος: «Η Ελλάδα έχει χάσει τον ύπνο της»

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay

Επιμένει να δυναμιτίζει το κλίμα η Τουρκία μέσα από συντονισμένα και αλλεπάλληλα δημοσιεύματα του Τύπου

Επιμένει να δυναμιτίζει το κλίμα η Τουρκία μέσα από συντονισμένα και αλλεπάλληλα δημοσιεύματα του Τύπου.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αυτά όλων των φιλοκυβερνητικών εφημερίδων, η πατρίδα μας εμφανίζεται φοβισμένη από τις δηλώσεις του Ερντογάν, παρουσιάζεται σαν μια «χώρα που τρέμει» από τον φόβο μήπως οι απειλές αυτές μετουσιωθούν σε πράξη.

Χαρακτηριστικό προς τούτο είναι το δημοσίευμα της εφημερίδας «Αksam». Το σχετικό άρθρο φέρει τον τίτλο «Η Ελλάδα έχει χάσει τον ύπνο της». Η Χώρα μας είναι «έτοιμη να παραπονεθεί στους συμμάχους (σ.σ.: του ΝΑΤΟ).

«Το έδαφος σείστηκε στην Ελλάδα», κατά τους Τούρκους αναλυτές, οι οποίοι επιδιώκουν να εμφανίσουν με αυτόν τον τρόπο την Ελλάδα φοβισμένη από τις ακραίες λεκτικές απειλές του Προέδρου της Τουρκίας.

Στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα αναφέρεται, ανάμεσα στα άλλα, ότι «τα λόγια του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «Ω Έλληνα, μην ξεχνάς τη Σμύρνη» εκλήφθηκαν ως απειλή στην Ελλάδα. Η ελληνική πλευρά ετοιμάζεται να διαμαρτυρηθεί για την Τουρκία στους δυτικούς συμμάχους. Η ελληνική πλευρά ετοιμάζεται να διαμαρτυρηθεί για την Τουρκία στους δυτικούς συμμάχους».

Και συνεχίζει ο άρθρο, κάνοντας λόγο για το κακομαθημένο παιδί της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας: «Το κακομαθημένο παιδί των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, η Ελλάδα έκανε μαύρη προπαγάνδα για την Τουρκία, ειδικά στον διεθνή χώρο, και προκλητικές ενέργειες στο Αιγαίο. Τελικά, την περασμένη εβδομάδα, κλείδωσε τα τουρκικά τζετ με τους S-300 που αγόρασε από τη Ρωσία. Αυτή η εχθρική στάση απέναντι σε μια χώρα του ΝΑΤΟ οδήγησε σε αύξηση της έντασης».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments