Αθλητισμός

Κύργιος: «Μόνο τα Grand Slam έχουν σημασία»

Κύργιος: «Μόνο τα Grand Slam έχουν σημασία»

Πηγή Φωτογραφίας: wimbledon

Κύργιος: Μόνο τα τουρνουά Grand Slam, είναι σημαντικά, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Νικ Κύργιος, λίγο μετά τον αποκλεισμό του από τα ημιτελικά του US Open

Μόνο τα τουρνουά Grand Slam, είναι σημαντικά, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Νικ Κύργιος, λίγο μετά τον αποκλεισμό του από τα ημιτελικά του US Open. Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 25 της παγκόσμιας κατάταξης, ηττήθηκε 7-5, 4-6, 7-5, 6-7(3), 6-4 από τον 26χρονο Ρώσο, Κάρεν Κατσάνοφ (Νο 31 στον κόσμο) και σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Ειλικρινά, τα άλλα τουρνουά δεν με ενδιαφέρουν πάρα πολύ. Τώρα που είχα επιτυχία σε ένα Grand Slam, είναι σαν τα άλλα τουρνουά να μην έχουν μεγάλη σημασία. Βελτιώνεσαι, οπισθοδρομείς, αλλά σε ένα Grand Slam δεν έχει σημασία. Το μόνο που έχει σημασία είναι να νικήσεις ή να χάσεις. Οι άνθρωποι δεν νοιάζονται που έπαιξες καλύτερα, ότι έχασες 6-4 στο πέμπτο ή ότι έπαιξες έναν από τους καλύτερους αγώνες του τουρνουά.

Έχασες Αυτό θυμάται ο κόσμος στα Grand Slam. Νομίζω ότι σχεδόν κάθε άλλο τουρνουά μέσα στη χρονιά είναι χάσιμο χρόνου. Πρέπει να παίζουμε μόνο Grand Slam, γι’ αυτό μας θυμούνται. Αισθάνομαι σ..τά. Αισθάνομαι ότι έχω απογοητεύσει τόσους πολλούς ανθρώπους. Νομίζω ότι πρέπει να παίξω στο Τόκιο (σ.σ. ένα τουρνουά ATP τον επόμενο μήνα). Αλλά θεωρώ ότι αυτά τα τέσσερα Grand Slam είναι τα μόνα που θα έχουν σημασία. Άρα πρέπει να αρχίσω από την αρχή, πρέπει να περιμένω το Australian Open. Εχω καταστραφεί».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments