Lifestyle

Jennifer Lawrence: Πως ονόμασε το αγοράκι της τελικά;

Jennifer Lawrence: Πως ονόμασε το αγοράκι της τελικά;

Πηγή Φωτογραφίας: Kinoimages - WordPress.com

Σε νέα της συνέντευξη, η ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία της μητρότητας.

Αν και η Ellen DeGeneres είχε μαρτυρήσει το φύλο του παιδιού της Jennifer Lawrence, η διάσημη ηθοποιός επιβεβαίωσε την είδηση, αποκαλύπτοντας παράλληλα το όνομα του μωρού .Πράγματι, η Lawrence έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, όπως είχε γίνει γνωστό πριν από λίγους μήνες, το οποίο η ίδια και ο σύζυγός της, Cooke Maroney, ονόμασαν Cy. Σύμφωνα με τη συνέντευξή της, το συγκεκριμένο όνομα ήταν ένας φόρος τιμής στον αγαπημένο μεταπολεμικό ζωγράφο του Maroney, Cy Twombly, δεδομένου ότι ο σύζυγός της ηθοποιού είναι γκαλερίστας.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lawrence 🇭🇲 (@jennifer.x.lawrence)

Η Lawrence στη συνέντευξή της μίλησε εκτενώς για τη μητρότητα και για την προσωπική της εμπειρία στο φανταστικό αυτό ταξίδι. “Το πρωί αφού γέννησα, ένιωθα πως μια νέα ζωή μόλις είχε ξεκινήσει. Λες και ήταν η πρώτη ημέρα της ζωής μου. Απλά κοιτούσα. Ήμουν απλά τόσο ερωτευμένη. Ερωτεύθηκα, επίσης, όλα τα μωρά παντού. Τα νεογέννητα είναι απλά υπέροχα. Είναι τόσο ροζ, πρησμένα, ευάλωτοι μικροί επιζώντες. Τώρα αγαπώ όλα τα μωρά. Τώρα ακούω ένα μωρό να κλαίει στο εστιατόριο και σκέφτομαι, ωωω αγαπημένο μου. Η καρδιά μου έχει ξεχειλώσει σε μία νέα χωρητικότητα, την οποία δεν γνωρίζω”, είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, δεν έκρυψε το φόβο της να μιλήσει για το θέμα γιατί όπως δήλωσε είναι τόσο διαφορετικό για τον καθένα και γνωρίζει πολύ καλά πως ό,τι πει μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί εναντίον της.

Η ηθοποιός μίλησε, επίσης, για τα νέα της πρότζεκτ, αλλά και την κατάσταση στην Αμερική, υπογραμμίζοντας πως δεν μπορείς να μην έχεις πολιτική θέση αυτή την περίοδο, έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments