Lifestyle

Ραμόνα: Η πρώην παίκτρια του Big Brother ποζάρει τόπλες

Ραμόνα: Η πρώην παίκτρια του Big Brother ποζάρει τόπλες

Πηγή Φωτογραφίας: instagram ramona.morosanu. official

Σέξι κι όποιος αντέξει

Η Ραμόνα Μοροσάνου είναι μια από τις πρώην παίκτριες του Big Brother που προβλήθηκε στον ΣΚΑΙ την περασμένη χρονιά η οποία εργάζεται ως beauty artist και έχει καταγωγή από τη Ρουμανία. Έχει σπουδάσει Ιστορία Τέχνης στη Ρουμανία. Στην Ελλάδα εργάζεται και ως φωτομοντέλο. Σε μικρότερη ηλικία ήταν πρωταθλήτρια στο τένις και ήταν στους δέκα καλύτερους παίκτες της Ρουμανίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RAMONA MOROSANU👁️‍🗨️ (@ramona.morosanu.official)

Στο εισαγωγικό της βίντεο είχε πει: «Είμαι η Ραμόνα Μοροσάνου. Καταγωγή από τη Ρουμανία και μένω τα τελευταία δώδεκα χρόνια στην Ελλάδα. Εργάζομαι ως beauty artist και έχω σπουδάσει στη Ρουμανία Art and History of Art. Ζω μόνη μου, βασικά δεν μένω μόνη μου, έχω ένα σκυλάκι και μια γάτα. Οι παραξενιές μου είναι, βασικά έχω ένα θεματάκι, δεν μοιράζομαι το φαγητό μου και έχω και ένα θεματάκι με την καθαριότητα. Πιστεύω θα είμαι η αστυνομία της καθαριότητας».

Και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram της, δεν την παρατηρεί κανείς μόνο για τα τατουάζ της αλλά και για το καλλίγραμμο σώμα της με τις ιδανικές της αναλογίες να ξεχωρίζουν.

Δείτε την να ποζάρει τόπλες και να “ανάβει φωτιές”..

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments