Διεθνή

Πετρέλαιο: Στα επίπεδα προ πολέμου οι τιμές

Πετρέλαιο: Στα επίπεδα προ πολέμου οι τιμές

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay

Πετρέλαιο: Σε μεγάλη πτώση βρέθηκαν οι τιμές του πετρελαίου χθες Τετάρτη [8/9], μιας και άγγιξαν τα νούμερα που είχαν, πριν τις πολεμικές αναταραχές που έφερε η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία

Σε μεγάλη πτώση βρέθηκαν οι τιμές του πετρελαίου χθες Τετάρτη [8/9], μιας και άγγιξαν τα νούμερα που είχαν, πριν τις πολεμικές αναταραχές που έφερε η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, μιας και στοιχεία για το κινεζικό εμπόριο τροφοδότησαν τις ανησυχίες των επενδυτών για τους κινδύνους ύφεσης.

“Αυτή τη στιγμή η αγορά βασίζει τις ανησυχίες της στο τι θα συμβεί λόγω των απότομα υψηλότερων τιμών ενέργειας στην Ευρώπη, της επιβράδυνσης της ζήτησης στην Ευρώπη και της αύξησης των επιτοκίων”, δήλωσε ο Phil Flynn, αναλυτής της Price Futures Group.

Την Πέμπτη στις 8:30 (ώρα Ελλάδας), τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του αργού Brent βρίσκονται στα 88 δολάρια το βαρέλι(+0,87% από χθες), παραμένοντας κάτω από τα 90 δολάρια το βαρέλι για πρώτη φορά από τις 8 Φεβρουαρίου. Το αμερικανικό αργό WTI διαμορφώθηκε χαμηλότερα στα 82,7 δολάρια, το χαμηλότερο επίπεδο από τον Ιανουάριο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments