Lifestyle

Κώστας Αντετοκούνμπο: Δείτε την κουκλάρα συντροφό του

Κώστας Αντετοκούνμπο: Δείτε την κουκλάρα συντροφό του

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - kostas__ante13

Κώστας Αντετοκούνμπο: Πιο ερωτευμένος από ποτέ με γοητευτική συνοδό στο πλάι του

Περίπου δυόμιση χρόνια έχει πολύ σοβαρή σχέση με την εντυπωσιακή Ντέμη Φιλιππάκου ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Ο αδερφός του Γιάννη και η νεαρή φυσικοθεραπεύτρια, ανεβάζουν συχνά στα social media κοινές φωτογραφίες τους, ενώ σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα, ο Κώστας και η Ντέμη σκοπεύουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Και απ ’ότι φαίνεται δεν είναι τυχαίο ότι εδώ και λίγους μήνες, ένα όμορφο μονόπετρο κοσμεί το χέρι της Ντέμης…

Η Εθνική αντιμετωπίζει την Εσθονία, στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου, όπου αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής κι ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Ο αγώνας είναι τυπικής διαδικασίας για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καθώς έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο ανεξαρτήτως αποτελέσματος και έχει μια ευκαιρία για προπόνηση και διαχείρηση δυνάμεων, ενόψει των αγώνων νοκ-άουτ που ακολουθούν στο Βερολίνο. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει κίνητρο για τη νίκη και το “πέντε στα πέντε”.

Οι Εσθονοί θέλουν τη νίκη με τη σειρά τους για να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για πρόκριση στα νοκ-άουτ, μέσω καλύτερης διαφοράς σε πιθανή ισοβαθμία είτε με την Κροατία είτε με την Ιταλία είτε και με τις δύο.

Η Εθνική μας το μόνο που περιμένει είναι να μάθει τον αντίπαλό της για τους ’16”, ο οποίος το πιθανότερο είναι να προκύψει από τον αγώνα της Τσεχίας με το Ισραήλ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments