Lifestyle

Η Βρισηίδα Ανδριώτου… βγαίνει πιο υγρή από ποτέ στο instagram

Η Βρισηίδα Ανδριώτου… βγαίνει πιο υγρή από ποτέ στο instagram

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Για μια ακόμα φορά, η Βρισηίδα Ανδριώτου αποδεικνύει πως έχει τον τρόπο να σαγηνεύει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Πιο ανεβασμένες από ποτέ βλέπει η Βρισηίδα Ανδριώτου τις μετοχές της, αυτό το καλοκαίρι, μετά την συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Το πανέμορφο μοντέλο δεν βρήκε μόνο τον έρωτα στον μακρινό Άγιο Δομίνικο, στο πλευρό του Σπύρου Μαρτίκα, αλλά έχει αυξήσει κατά πολύ στα social media τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Βρισηίδα Ανδριώτου VR (@vrisiida_andrio)

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αγαπάει πολύ να μοιράζεται ξεχωριστά στιγμιότυπα μέσα από τα social media από τις διακοπές και την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους ενώ δεν είναι λίγες οι δημοσιεύσεις που προκαλούν… ταραχή και αναστάτωση σε όποιον τις παρακολουθεί!

Κάτι τέτοιο λοιπόν έπραξε η κούκλα πρώην παίκτρια του Survivor, το βράδυ του Σαββάτου, όταν και θέλησε να δημοσιεύσει τα πιο… δροσερά της παιχνίδια στο νερό όπου με το μικροσκοπικό της μαύρο μπικίνι απογειώνει τον υδράργυρο του διαδικτύου! Όπως διακρίνουμε, μάλιστα, η Βρισηίδα Ανδριώτου απολαμβάνει το νερό και εκείνο την Βρισηίδα!

Για μια ακόμα φορά, η Βρισηίδα Ανδριώτου αποδεικνύει πως έχει τον τρόπο να σαγηνεύει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments