Lifestyle

Η Έλενα Χριστοπούλου έβαλε τα κλάματα με λυγμούς στον αέρα

Η Έλενα Χριστοπούλου έβαλε τα κλάματα με λυγμούς στον αέρα

Πηγή Φωτογραφίας: Live-Sports365

Η Φαίη την πήρε αγκαλιά και πήγαν σε διαφημίσεις

Μια πολύ συγκινητική στιγμή είχε η Έλενα Χριστοπούλου, στον αέρα της εκπομπής Πρωινό μας, στον ΣΚΑΪ. Είχε προηγηθεί ένα βίντεο με τη συνέντευξη της Ρούλας Σταματοπούλου, όπου περιέγραψε τις προσπάθειες που έκανε για να αποκτήσει παιδί, την αποβολή και το θαύμα που βίωσε πριν έρθει στον κόσμο ο αγγελός της.

«Με αυτά τα πράγματα έχω ιδιαίτερη ευαισθησία. Τα κατάφερε. Έκανε το θαύμα του ο Αρχάγγελος», σχολίασε η Έλενα Χριστοπούλου και τα πρώτα δάκρυα εμφανίστηκαν στα μάτια της.

«Δεν θέλω τώρα να πω κάτι άλλο. Δεν μπορώ να κλαίω, ντρέπομαι. Την πάτησα τώρα», είπε στη συνέχεια κι ενώ πλέον είχε ξεκινήσει να κλαίει.

Η Φαίη Σκορδά ζήτησε να περάσουν σε διαφημίσεις και αγκάλιασε θερμά την Έλενα Χριστοπούλου.

Η make up artist Ρούλα Σταματοπούλου μίλησε στο «Πρωινό μας» και την Κατερίνα Νινιού για τον ερχομό του γιου της, τις μεγάλες αλλαγές που έφερε στη ζωή της και την Ελένη Μενεγάκη.

«Κάθε μέρα κοιτάζω το παιδί μου και λέω «είσαι ο γιος μου». Θέλω να το πιστέψω κι εγώ» ανέφερε αρχικά η Ρούλα Σταματοπούλου.

«Πριν πάω στην Παναγία της Τήνου, είχα πάει στη Σύμη, τον Άγιο Μιχαήλ, του ζήτησα να μου φέρει έναν άνθρωπο να κάνω οικογένεια. Του ζήτησα, δεν του έταξα. Περνούν τα χρόνια, γνωρίζω τον σύντροφό μου, τον Κωνσταντίνο και πάω στην Παναγία της Τήνου κι έκανα το τάμα μου, λέγοντας πως θα έρθω εδώ για να βαφτίσω το παιδί μου. Ήρθε η ώρα και έπρεπε να δώσουμε ένα όνομα στο παιδί, χάιδευα το παιδί μου και το αποκαλούσα αγγελάκι μου. Κόλλησε το χέρι μου και ένιωσα τη σύνδεση με το παιδί. Το λέω και ανατριχιάζω» είπε στη συνέχεια η γνωστή make up artist.

Η Ρούλα Σταματοπούλου εξομολογήθηκε ότι χρειάστηκε η βοήθεια της εξωσωματικής, όπως είπε. «Είχα τον φόβο γιατί είχα μία αποβολή στους δύο μήνες. Η μάνα μου το έμαθε στους 3,5 μήνες. Το μωρό μοιάζει στον Κωνσταντίνο αλλά όσο μεγαλώνει μοιάζει σε εμένα» δήλωσε και εξομολογήθηκε πως η Ελένη Μενεγάκη έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο με την παρότρυνσή της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments