Πολιτική

Οικονόμου: Ο Τσίπρας παρακολουθούσε τον Πιτσιόρλα και μετά τον αναβάθμισε

Οικονόμου: Ο Τσίπρας παρακολουθούσε τον Πιτσιόρλα και μετά τον αναβάθμισε

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Τι ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

«Τώρα γίνεται κατανοητό γιατί ο Αλέξης Τσίπρας δεν ήθελε η εξεταστική να ασχοληθεί και με τη δική του περίοδο ευθύνης», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντώντας στη δήλωση Τσίπρα ότι ο πρωθυπουργός «μπλοκάρει το αίτημά του για σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας επειδή φοβάται τους δικούς του βουλευτές».

Η δήλωση Οικονόμου έχει ως εξής

Προφανώς, η δήλωση του κ. Τσίπρα μαγνητοσκοπήθηκε πριν από την κατάθεση στην Εξεταστική Επιτροπή του κ. Ρουμπάτη, διοικητή της ΕΥΠ την περίοδο που ήταν ο κ. Τσίπρας Πρωθυπουργός. Γιατί, όπως φαίνεται από δημοσιεύματα, άλλες προσδοκίες έτρεφε ο κ. Τσίπρας από την Εξεταστική και άλλα αποκαλύπτονται. Φαίνεται πως όχι μόνον η ΕΥΠ – επί των ημερών του- παρακολουθούσε τον επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ, θεωρώντας ότι επιχειρήθηκε η πώληση εθνικού εδάφους σε εταιρεία συριακών (!) συμφερόντων στην οποία είχε εμπλοκή ο επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ, αλλά στην συνέχεια ο κ. Τσίπρας τον αναβάθμισε και πολιτικά! Τώρα γίνεται κατανοητό γιατί ο κ. Τσίπρας δεν ήθελε η Εξεταστική να ασχοληθεί και με τη δική του περίοδο ευθύνης.

ΥΓ: Η κυβέρνηση έχει αποδείξει εξαρχής ότι είναι σταθερά υπέρ της σύγκλησης όλων των κοινοβουλευτικών οργάνων σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments