Lifestyle

Συνάντηση φωτιά ανάμεσα στον Τσούνη και τον Αργυρό στον Οικονομόπουλο στη Θεσσαλονίκη

Συνάντηση φωτιά ανάμεσα στον Τσούνη και τον Αργυρό στον Οικονομόπουλο στη Θεσσαλονίκη

Πηγή Φωτογραφίας: Typosthes.gr

Ο πρέσβης των ΗΠΑ ήρθε στην Ελλάδα και συνάντησε τον καταπληκτικό Αργυρό και μάλιστα έκανε ανάρτηση στο Twitter - Οι δυο τους διασκέδασαν μετά την ομιλία του Μητσοτάκη, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο κορυφαίος Οικονομόπουλος στη Θεσσαλονίκη

Ανάρτηση από τη συνάντηση φωτιά με τον καταπληκτικό τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό έκανε στο Twitter ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνης. Οι δύο άντρες συναντήθηκαν μετά την ομιλία του πρωθυπουργού  Κυριάκου Μητσοτάκη στην 86η ΔΕΘ στο Βελλίδειο.

Μάλιστα, στην ανάρτηση του ο κ. Τσούνης χαρακτηρίζει τον τραγουδιστή «ένα από τα μεγάλα ταλέντα της Ελλάδας». «Ήταν χαρά να συναντηθούμε @ArgirosKonstant, ένα από τα μεγάλα ταλέντα της Ελλάδας, στη Θεσσαλονίκη», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Τσούνης.

Μετά το στιγμιότυπο, οι δύο άντρες διασκέδασαν σε τρελά κέφια στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο κορυφαίος  Νίκος Οικονομόπουλος στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, ο Αμερικανός πρέσβης διασκέδαζε με την παρεά του στο club Vogue και λίγο αργότερα στο τραπέζι του βρέθηκε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Το κλίμα ήταν ευχάριστο με… γαρύφαλλα αλλά και πολύ χορό.

Μάλιστα, κάποια στιγμή ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε το Ηλιοβασίλεμα μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο, με το κοινό να τους καταχειροκροτεί και ο Νίκος να λικνίζει το κορμί του σε λάτιν ρυθμούς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments