Πολιτική

Ανοίκεια επίθεση της Ρωσικής Πρεσβείας στην Ντόρα Μπακογιάννη

Ανοίκεια επίθεση της Ρωσικής Πρεσβείας στην Ντόρα Μπακογιάννη
Η πρώην Υπουργός Εξωτερικών σε τηλεοπτική συνέντευξή της επανέλαβε τη θέση της υπεύθυνης Ελληνικής Κυβέρνησης, που είναι και θέση του ευρωπαϊκού και δυτικού μπλοκ δυνάμεων

Τα πυρά της πρεσβείας της Ρωσίας στη χώρα μας προκάλεσε μία πρόταση της κ. Ντόρας Μπακογιάννη.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώην Υπουργός Εξωτερικών ήταν προσκεκλημένη σε τηλεοπτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού «Αντ1».

Στο πλαίσιο μιας εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης για τις εσωτερικές και τις διεθνείς εξελίξεις, η πολύπειρη πολιτικός και κορυφαίο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας τοποθετήθηκε για μια σειρά θεμάτων αναφορικά με τον εγχώριο πολιτικό ανταγωνισμό και τις γεωπολιτικές αλλαγές.

Ερωτηθείσα σχετικά με τις εξελίξεις στη Ρωσία και τη στάση της Ελλάδας απέναντι σε αυτές, η κ. Ντόρα Μπακογιάννη υποστήριξε πως η Ελλάδα «είναι σε πόλεμο με την Ρωσία, λόγω της στάσης της με την Ουκρανία, όπως όλη η Ευρώπη».

Δηλαδή, η πρώην Υπουργός Εξωτερικών επανέλαβε τη θέση της υπεύθυνης Ελληνικής Κυβέρνησης, που είναι και θέση του ευρωπαϊκού και δυτικού μπλοκ δυνάμεων.

Ωστόσο, η πρεσβεία της Ρωσίας στη Χώρα μας αισθάνθηκε θιγμένη από την χιλιοειπωμένη τοποθέτηση, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που προέβη και σε ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία αναφέρεται ότι «η Ρωσία δεν έχει κηρύξει τον πόλεμο στην Ελλάδα».

Με αυτόν τον τρόπο, όμως, η εδώ πρεσβεία της Ρωσικής Ομοσπονδίας αποσιωπά τις κυρώσεις, στις οποίες συμμετέχει και η Ελλάδα, εναντίον της Μόσχας, λόγω του παράνομου και συνεχιζόμενου πολέμου εναντίον της Ουκρανίας, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της Γηραιάς Ηπείρου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments