Lifestyle

Ειρήνη Κολιδά για απόπειρα Αργιανίδη: “Είχαμε να τα πούμε ένα μήνα, είναι πάρα πολύ ευαίσθητος”

Ειρήνη Κολιδά για απόπειρα Αργιανίδη: “Είχαμε να τα πούμε ένα μήνα, είναι πάρα πολύ ευαίσθητος”

Πηγή Φωτογραφίας: FThis

Ο Αργιανίδης πήγε σε ψυχιατρική κλινική

Όλα ξεκίνησαν από τα ξημερώματα της Τρίτης όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο “μάνατζερ ράγκμπι”, όπως είχε γίνει γνωστός από τη συμμετοχή του στο Survivor, κλείστηκε στην τουαλέτα και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

View this post on Instagram

A post shared by Η μαμα του Survivor🌴🌴🌴 (@kolidakiateam)

Στο σημείο κλήθηκε και ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και η οικογένειά του Πάνου Αργιανίδη, ωστόσο χρειάστηκε η επέμβαση της ΟΠΚΕ για να τελειώσει το θρίλερ. Οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα και μπήκαν στην τουαλέτα, συνέλαβαν τον Πάνο Αργιανίδη και τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα του Διονύσου.

Για το περιστατικό μίλησε ζωντανά στην εκπομπή Super Κατερίνα, η πρώην συμπαίκτρια και φίλη του Πάνου Αργιανίδη, Ειρήνη Κολιδά.

«Είχαμε μια γενικού τύπου επαφή, ήξερα την ψυχοσύνθεσή του και τον τρόπο σκέψης του και αρκετά πράγματα δικά του. Αλλά είχαμε να μιλήσουμε κι ένα μήνα. Είναι πάρα πολύ ευαίσθητος, πάρα πολύ κλειστός στο να εκφράσει τα συναισθήματά του. Όλο αυτό δεν τον βοηθάει. Επειδή είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει πιέσει το συναίσθημά του σε αρκετά πράγματα προσωπικά του, σίγουρα θα μπορούσε εύκολα να οδηγηθεί σε κάτι αντίστοιχο. Το ανθρώπινο μυαλό και η ανθρώπινη καρδιά δεν έχουν όρια. Δεν μπορούμε να τα βάλουμε εμείς και να τα προκαθορίσουμε. Οπότε, ο καθένας μας μπορεί πάνω σε μια ευαισθησία» είπε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Κολιδά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments