Διεθνή

Ερντογάν: «Αν είναι ο Μπάιντεν, τότε και εγώ είμαι ο Ερντογάν»

Ερντογάν: «Αν είναι ο Μπάιντεν, τότε και εγώ είμαι ο Ερντογάν»

Πηγή Φωτογραφίας: Carnegie Europe

Πλήρως αρνητικός στην ερώτηση σχετικά με το εάν επιθυμεί να συναντηθεί με τον Αμερικανό Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν παρουσιάσθηκε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Πλήρως αρνητικός στην ερώτηση σχετικά με το εάν επιθυμεί να συναντηθεί με τον Αμερικανό Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν παρουσιάσθηκε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Μετά το χθεσινό ανθελληνικό παραλήρημά του, από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, ο Τούρκος Πρόεδρος απέρριψε το ενδεχόμενο της συνάντησής του με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών και, μάλιστα, με έναν άκρως προκλητικό και αγενή τρόπο.

Συγκεκριμένα, δημοσιογράφος προσέγγισε τον Τούρκο Πρόεδρο και τον ρώτησε αν θέλει να συναντηθεί με τον Αμερικανό Πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν, για να λάβει τη νεοοθωμανική απάντηση: «Όχι, αν είναι ο Μπάιντεν, τότε και εγώ είμαι ο Ερντογάν».

Σύμφωνα με ασφαλείς προσεγγίσεις, αυτό το νέο ξέσπασμα του Τούρκου Προέδρου θα πρέπει να αποδοθεί στα εμπόδια και τις προϋποθέσεις που πολλοί Αμερικανοί αξιωματούχοι θέτουν σε σχέση με την πώληση πολεμικών αεροσκαφών F – 16 στην γειτονική χώρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments