People

Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ: Ποιοι τους υποδύονται;

Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ: Ποιοι τους υποδύονται;

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» έχει ζητήσει αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων από την πρώην σύζυγό του, η οποία, όμως, υποστηρίζει ότι της γκρέμισε τα καλλιτεχνικά όνειρα και της κατέστρεψε την καριέρα.

Η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση μεταξύ του Τζόνι Ντεπ και της  Άμπερ Χερντ θα αποτελέσει θέμα ταινίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, σε πλατφόρμα ροής. Η δικαστική διαμάχη ήταν το νομικό δράμα της χρονιάς. Εκτός από τη μήνυση του διάσημου ταμπλόιντ «The Sun», ο Τζόνι Ντεπ κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και εναντίον της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ, για το άρθρο της που δημοσιεύτηκε στην «Washington Post», στην οποία μίλησε ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Johnny Depp (@johnnydepp)

Ο σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» έχει ζητήσει αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων από την πρώην σύζυγό του, η οποία, όμως, υποστηρίζει ότι της γκρέμισε τα καλλιτεχνικά όνειρα και της κατέστρεψε την καριέρα. Μετά από έξι εβδομάδες αλλεπάλληλων συζητήσεων, επτά ένορκοι έκριναν τους δύο ηθοποιούς ενόχους για συκοφαντική δυσφήμιση .

Η Άμπερ Χερντ διατάχθηκε να πληρώσει 10 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση, ενώ ο Τζόνι Ντεπ «έπεσε στα μαλακά», με 2 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση. Τέσσερις μήνες μετά την πολύκροτη υπόθεση, η οποία κέντρισε το ενδιαφέρον Αμερικανών και Ευρωπαίων, αρκετά μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν ότι βρισκόταν σε εξέλιξη μια κινηματογραφική μεταφορά της δίκης.

Ποιος όμως θα υποδυθεί τον Τζόνι Ντεπ και την Άμπερ Χερντ στην οθόνη;

Η δικαστική διένεξη για συκοφαντική δυσφήμιση θα αποτελέσει το αντικείμενο μιας τηλεοπτικής ταινίας που θα ονομάζεται «Hot Take: The Depp/Heard Trial». Μια μυθοπλασία που θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου στην πλατφόρμα ροής Tubi, η οποία είναι, προς το παρόν, διαθέσιμη στη δυτική όχθη του Ατλαντικού.

Σε αυτή την ταινία, τον Τζόνι Ντεπ και την Άμπερ Χερντ θα υποδυθούν ο Μαρκ Χάπκα (εμφανίστηκε στη σαπουνόπερα Days and Lives ) και η Μέγκαν Ντέιβις (εμφανίστηκε στο American Horror Story ). Την δικηγόρο ου Τζόνι Ντεπ, Καμίλ, θα υποδυθεί η Μελίσα Μάρτι, ενώ την δικηγόρο της Άμπερ Χερντ θα υποδυθεί η Μαίρη Κάρριγκ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments