Focus

Η Emily Ratajkowski μιλάει για όλες τις απατημένες γυναίκες

Η Emily Ratajkowski μιλάει για όλες τις απατημένες γυναίκες

Πηγή Φωτογραφίας: Patrisnews

Το διάσημο μοντέλο έδωσε τη δική του οπτική πάνω στο θέμα, κάνοντας αναφορές στην προσωπική της εμπειρία.

Το TikTok και το Twitter έχουν πάρει φωτιά ύστερα από την αποκάλυψη της “παράνομης” σχέσης του τραγουδιστή και frontman των Maroon 5, Adam Levine με ένα μοντέλο του Instagram, τη στιγμή που η σύζυγός του ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες την τρίτη εγκυμοσύνη της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emily_ratajkowski_official)

Ο ίδιος φυσικά βγήκε και διέψευσε το γεγονός, χωρίς ωστόσο να αρνηθεί πως υπήρχαν συνομιλίες μεταξύ τους. Έχοντας περάσει κάτι ανάλογο, η Emily Ratajkowski δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και ανέβασε δύο βίντεο στο TikTok εξηγώντας τι είναι αυτό που θεωρεί πως πάει λάθος την κουλτούρα μας.

“Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζουμε να κατηγορούμε τις γυναίκες για τα λάθη των ανδρών, ειδικά όταν μιλάμε για 20χρονες γυναίκες που σχετίζονται με άντρες σε θέσεις ισχύος, που έχουν δύο φορές την ηλικία τους”, δήλωσε δημόσια η Ratajkowski στο TikTok. “Η δυναμική είναι τόσο μονομερής, είναι γελοίο. Είναι αρπακτικό. Είναι χειριστικό. Αν είσαι αυτός που βρίσκεται σε σχέση, είσαι υποχρεωμένος να είναι πιστός”, πρόσθεσε.

Στην ουσία, η Ratajkowski θεωρεί πως το λάθος είναι ότι ακόμα κι αν αναφέρουμε πως οι άνδρες είναι απαίσιοι και τέρατα, δεν τους κρατάμε υπόλογους και κατηγορούμε τις “άλλες γυναίκες”. “Ζητάμε από τις γυναίκες να προσαρμόσουν τις συμπεριφορές τους αντί να πούμε απλά πως οι άντρες πρέπει να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους. Είναι σεξισμός. Είναι κλασσικός μισογυνισμός”, σημείωσε.

Πριν από κάποιες εβδομάδες, η καλλονή χώρισε από τον σύζυγό της, Sebastian Bear-McClard, με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο πρώην σύζυγος της emrata απατούσε επανειλημμένα το μοντέλο, σε σημείο που η ίδια δεν μπορούσε να αντέξει άλλο την ταπείνωση.

Είναι η πρώτη φορά που μιλάει ξεκάθαρα για το θέμα της απιστίας, αν και δεν έχει σχολιάσει κάτι σχετικά με τη δική της υπόθεση. Σίγουρα, όμως, όσα κατέθεσε για την περίπτωση του Levine, ταιριάζουν απόλυτα και στον πρώην σύζυγό της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments