Διεθνή

Ζελένσκι: Δεν πιστεύω ότι ο Πούτιν θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά

Ζελένσκι: Δεν πιστεύω ότι ο Πούτιν θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά

Πηγή Φωτογραφίας: Zelensky_Office

ο Ουκρανός Πρόεδρος βεβαιώνει ότι δεν πρέπει να πτοείται κανείς από τις απειλές του Ρώσου ομολόγου του, υπό τον φόβο μήπως θεωρηθεί ότι υποκινεί τη Ρωσία να προσπαθήσει να κατακτήσει περισσότερα εδάφη στην Ουκρανία

Ο Β. Ζελένσκι δήλωσε ότι δεν πιστεύει πως η διεθνής κοινότητα θα επέτρεπε στον Βλαντιμίρ Πούτιν να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο γερμανικό κανάλι BILD TV, ο Ουκρανός Πρόεδρος βεβαιώνει ότι δεν πρέπει να πτοείται κανείς από τις απειλές του Ρώσου ομολόγου του, υπό τον φόβο μήπως θεωρηθεί ότι υποκινεί τη Ρωσία να προσπαθήσει να κατακτήσει περισσότερα εδάφη στην Ουκρανία.

«Δεν πιστεύω ότι θα χρησιμοποιήσει αυτά τα (σ.σ.: πυρηνικά) όπλα. Δεν πιστεύω ότι ο κόσμος θα τον αφήσει να χρησιμοποιήσει αυτά τα όπλα», ανέφερε ο Ουκρανός Πρόεδρος Β. Ζελένσκι.

Εκτός από μια επιστράτευση εφέδρων για την «ειδική στρατιωτική του επιχείρηση» στην Ουκρανία, όπου ο ρωσικός στρατός έχασε πρόσφατα έδαφος, ο Β. Πούτιν υποστήριξε, ανάμεσα στα άλλα, ότι θα χρησιμοποιήσει «όλα τα μέσα» που είχε στη διάθεσή του απέναντι σε αυτό που θεωρεί δυτική απειλή κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments