Lifestyle

Αυτή είναι η σεξοβόμβα που ξελόγιασε τον άσο της Μπαρτσελόνα

Αυτή είναι η σεξοβόμβα που ξελόγιασε τον άσο της Μπαρτσελόνα

Πηγή Φωτογραφίας: International Business Times, Singapor

Η πέτρα του σκανδάλου είναι μια γυναίκα από τη Βραζιλία που ξετρέλανε τον Ισπανό αμυντικό.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής φαίνεται πως βρήκε την αντικαταστάτρια της Σακίρα στο πρόσωπο της Σούζι Κορτέζ. Πρόκειται για το γνωστό μοντέλο του Instagram, η οποία εδώ και χρόνια δηλώνει φανατική οπαδός της Μπαρτσελόνα. Η ίδια μάλιστα είναι χρόνια φίλη του προέδρου της ομάδας και έχει γνωριστεί με τους παίκτες.Πρόκειται για την καλλονή που είχε πάθει εμμονή με τον Λιονέλ Μέσι όταν έπαιζε στους Μπλαουγκράνα και τον ενοχλούσε σε τέτοιο βαθμό από τα social media που ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής αναγκάστηκε να την μπλοκάρει.

View this post on Instagram

A post shared by SUZY CORTEZ (@suzycortez9)

Στη συνέχεια άρχισε να ενοχλεί τη σύζυγο του Μέσι, μέχρι που την μπλόκαρε και εκείνη. Η ίδια βέβαια δεν παράτησε τα όπλα και καθημερινά ανέβαζε καυτές φωτογραφίες της φορώντας πάντα τη φανέλα του.

Η Σούζι με το υπέροχο κορμί, ξεκίνησε να κάνει καριέρα μοντέλου στο instagram. Η μεγαλύτερη επιτυχία της ζωής της σε επαγγελματικό επίπεδο ήταν πως έγινε πρωτοσέλιδο στο βραζιλιάνικο playboy.

View this post on Instagram

A post shared by SUZY CORTEZ (@suzycortez9)

Σύμφωνα με την ίδια του πήρε τα μυαλά από την πρώτη στιγμή που την είδε: «Ήμουν φίλη του πρώην προέδρου της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ. Όταν το έμαθε ο Πικέ, ζήτησε τον αριθμό μου και μου έστειλε μήνυμα. Όταν επέστρεψα στη Βραζιλία, μου έστελνε κατευθείαν στο Instagram μου, ρωτώντας με πότε θα επιστρέψω στην Ευρώπη και πάντα με ρωτούσε πόσο μεγάλος είναι ο πισινός μου και έλεγε ότι ζήλευε τα αφιερώματα μου στον Μέσι», είπε στην πρώτη της συνέντευξη στη σκανδαλοθηρική εκπομπή «Mamarazzis», μετά τη δημοσιοποίηση ότι ο Πικέ πήγε μαζί της, και τον χώρισε η Σακίρα.

Και η Σούζι συνεχίζει: «Οι μόνοι παίκτες της Μπαρτσελόνα που δεν μου έστειλαν ποτέ τίποτα ήταν ο Μέσι και ο Κουτίνιο. Είναι υπέροχοι σύζυγοι και σέβονται πολύ τις γυναίκες τους. Η Σακίρα δεν το άξιζε αυτό. Δεν τα έχω πει ποτέ από σεβασμό προς εκείνη, αλλά τώρα θα σου πω όλα όσα ξέρω και μου συνέβησαν»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments