Lifestyle

Τζούλια Νόβα: «Η πρώην σχέση μου μού έλεγε ότι δεν θα γίνω ποτέ μητέρα»

Τζούλια Νόβα: «Η πρώην σχέση μου μού έλεγε ότι δεν θα γίνω ποτέ μητέρα»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου- Facebook-Julia Nova (Full)

Τζούλια Νόβα: Η τοξική σχέση και οι προσβολές που δεχόταν από τον πρώην συντροφό της

Η πρώην παρουσιάστρια του «Τροχού της Τύχης» παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» για την περίοδο της εγκυμοσύνης της, την μάχη με την κατάθλιψη αλλά και την προηγούμενη σχέση της.

Σχετικά με τα κιλά της αποκάλυψε ότι κατάφερε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης ενώ αναφέρθηκε στη μεγάλη απώλεια κιλών μετά τον χωρισμό της. «Είμαι 50 κιλά τώρα, πήγα μέχρι 68 στην εγκυμοσύνη μου. Όταν χώρισα έφτασα 47 κιλά. Για δύο μήνες δεν έτρωγα. Μπορεί να έτρωγα 1-2 φράουλες τη μέρα, δεν κατέβαινε το φαγητό από το πολύ στρες. Άκουγα από τους γύρω μου πως δεν είναι φυσιολογικό να βλέπουν αυτή την εικόνα».

Αποκάλυψε μάλιστα ότι η ίδια είχε κατάθλιψη ενώ επισήμανε ότι η προηγούμενη σχέση της πίστευε ότι δε θα γίνει καλή μάνα. «Είχα για χρόνια κατάθλιψη. Τα πρώτα χρόνια του “Τροχού” είχα θέματα. Για τρία χρόνια δεν έβγαινα έξω, είχα κόψει από τους φίλους μου, δεν σήκωνα τηλέφωνα. Η προηγούμενη σχέση μου μού έλεγε ότι δεν κάνω για μαμά και ότι δεν θα είμαι καλή. Πιστεύω ότι είμαι καλή μαμά», είπε στη συνέχεια η Τζούλια Νόβα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments