Διεθνή

Μιχαήλ Μιζίντσεφ: Ο «Χασάπης της Μαριούπολης» αναβαθμίζεται σε Αν. Υπουργό Άμυνας

Μιχαήλ Μιζίντσεφ: Ο «Χασάπης της Μαριούπολης» αναβαθμίζεται σε Αν. Υπουργό Άμυνας
Η αναβάθμιση του εν λόγω στρατηγού εντάσσεται στο συνολικότερο εγχείρημα του Β. Πούτιν να προβεί σε ακόμη μεγαλύτερη σκλήρυνση του καθεστώτος

Ο γνωστός για τις θηριωδίες στη Μαριούπολη στρατηγός Μιχαήλ Μιζίντσεφ αναβαθμίζεται σε αναπληρωτή Υπουργό Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Η αναβάθμιση του εν λόγω στρατηγού εντάσσεται στο συνολικότερο εγχείρημα του Β. Πούτιν να προβεί σε ακόμη μεγαλύτερη σκλήρυνση του καθεστώτος, η οποία περιλαμβάνει πλέον και την επιβολή δεκαετούς κάθειρξης στους λιποτάκτες της μερικής επιστράτευσης, που διέταξε το Κρεμλίνο.

Ο στρατηγός Ντμίτρι Μπουλγκάκοφ, ο οποίος διατηρούσε τη θέση αυτή, απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του ως Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας και αντικαταστάθηκε από τον στρατηγό Μιχαήλ Μιζίντσεφ.

«Ο στρατηγός Μιχαήλ Μιζίντσεφ διορίστηκε στη θέση του Αναπληρωτή Υπουργού Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, υπεύθυνος για την επιμελητεία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

«Ο στρατηγός Ντμίτρι Μπουλγκάκοφ απαλλάχθηκε από τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας σε σχέση με τη μετάθεσή του σε άλλη θέση», ανακοίνωσε το ρωσικό Υπουργείο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Υπουργείου, ο αναπληρωτής επικεφαλής του στρατιωτικού τμήματος σε αυτή τη θέση, ειδικότερα, διαχειρίζεται το σύστημα επιμελητείας των Ενόπλων Δυνάμεων, δραστηριότητες οργάνωσης της παροχής στρατευμάτων με όπλα, στρατιωτικό εξοπλισμό και υλικό, την αποθήκευση, τη λειτουργία τους, τον εκσυγχρονισμό τους, την επισκευή τους, καθώς επίσης και την στρατιωτική μεταφορά .Άμυνας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments