Πολιτική

Φίλης: «Οι δημοσκοπήσεις θέλουν να τονώσουν το προφίλ του Μητσοτάκη»

Φίλης: «Οι δημοσκοπήσεις θέλουν να τονώσουν το προφίλ του Μητσοτάκη»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο τομεάρχης παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και μέλος της επιτροπής, Νίκος φίλης

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε για την εξεταστική επιτροπή για τις παρακολουθήσεις  ο τομεάρχης παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και μέλος της επιτροπής, Νίκος φίλης ενώ σχολίασε και τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Μιλώντας στο κόκκινο ο Νίκος Φίλης χαρακτήρισε κατάθεση – καταπέλτη όσα είπε στην εξεταστική ο επικεφαλής της ΑΔΑΕ, Χρήστος Ράμμος, σημειώνοντας ότι ο πρώην ανώτατος δικαστικός αποκάλυψε «τις συμπτώσεις που τεκμηριώνουν την κυβερνητική ευθύνη για τις παρακολουθήσεις αλλά και την απόπειρα συγκάλυψης τους».

«Δεν μπορεί ο κύριος Δημητριάδης, για τον οποίο Παναγιώτης Κοντολέων είπε ότι αναφερόταν σε εκείνον καθημερινά, ή ο κύριος Γεραπετρίτης που έψαχνε τον κύριο Ανδρουλάκη για να τον ενημερώσει, να μην καλούνται στην επιτροπή για να καταθέσουν την ήξεραν», επισήμανε ο Νίκος φίλης ο οποίος χαρακτήρισε «αρκετά μυστήριο και θεσμικά μετέωρο» τον ρόλο της εισαγγελέως της ΕΥΠ Βασιλικής Βλάχου.

«Έχει δηλώσει με τρόμο ήταν με τρόπο ιταμό ότι είναι ανέλεγκτη έναντι της επιτροπής», υπογράμμισε ο Νίκος φίλης ενώ σε σχέση με την νομιμότητα των παρακολουθήσεων, διευκρίνισε ότι είναι άλλο το νομότυπο κι άλλο το νόμιμο.

Η προσωπική και αντικειμενική ευθύνη είναι του πρωθυπουργού κατέληξε ο Νίκος φίλης προσθέτοντας με νόημα πως είναι φανερό ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αισθάνεται άβολα και οι τελευταίες δημοσκοπήσεις έχουν αναλάβει να τονώσουν το προσωπικό προφίλ του πρωθυπουργού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments