Lifestyle

Singles: 14 χρόνια μετά, σαν να μην πέρασε μια μέρα από την αγαπημένη παρέα

Singles: 14 χρόνια μετά, σαν να μην πέρασε μια μέρα από την αγαπημένη παρέα

Πηγή Φωτογραφίας: MEGA TV

Singles: Οι έρωτες, οι απογοητεύσεις, οι περιπέτειες, οι φιλίες, η μοναξιά, η συντροφικότητα μια παρέας «μονάδων» που έγιναν παρέα, μια παρέα τόσο δεμένη και τόσο γοητευτική που μπήκαν στη ζωή μας για μία, δύο, δυόμιση και τελικά τρεις σαιζόν.

Στην πραγματικότητα, άλλος πήγε στο βουνό, άλλος ασχολείται με τη γιόγκα, κάποιοι κατακτήσανε βραβείο Χορν και κάποιοι άλλοι μιλάνε για τα ίδια πράγματα μέσω podcast.

Στις 10 Μαρτίου 1997 κυκλοφόρησε το «Σαν να μην πέρασε μια μέρα» (από το ναι του χωρισμού) και 7 χρόνια μετά, το 2004, κάναμε εικόνα και μέσα από τη συμμορία των s1NgLEs, μια ρεαλιστική τηλεοπτική παρέα ελεύθερων ατόμων, τα σάντουιτς στην πλατεία Μαβίλη, εκείνο το ψώνιο, τους πρώην, τους επόμενους.

Όπως και να το δει κανείς, το Mega μέσα από την περιγραφή του εκείνα τα χρόνια επέμενε πως οι Singles μπορεί να απενοχοποίησαν πολλά πράγματα, τη ζωή εκτός του παραδοσιακού «ζευγαριού» για παράδειγμα, αλλά σίγουρα ύμνησαν με κάθε τρόπο τη δύναμη της φιλίας.

Η συνένοχη παρέα, έθιξε θέματα που αφορούν τους νέους και τους λιγότερο νέους (τη μοναξιά, τη μητρότητα, το περιβάλλον, το aids, τη διαφορετικότητα, την τέχνη…) με τρόπο απλό, καθημερινό, άμεσο και καθόλου διδακτικό. Οι s1NgLes 1, 2, 2 1/2, 3 κατάφεραν να ξεχωρίσουν μέσα στο τηλεοπτικό τοπίο και να γίνουν μία σειρά talk of the town.

Οι έρωτες, οι απογοητεύσεις, οι περιπέτειες, οι φιλίες, η μοναξιά, η συντροφικότητα μια παρέας «μονάδων» που έγιναν παρέα, μια παρέα τόσο δεμένη και τόσο γοητευτική που μπήκαν στη ζωή μας για μία, δύο, δυόμιση και τελικά τρεις σαιζόν.

18 χρόνια από την πρώτη προβολή του iconic πλέον σίριαλ και 14 από τη λήξη των Singles και οι παρέα των μονάδων για την παρέα των μονάδων είναι «σαν να μην πέρασε μια μέρα» από εκείνο το «ναι» του χωρισμού με τη σειρά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments