Ζώδια

Ερωτοσκόπιο σήμερα Πέμπτη 29/9: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Ερωτοσκόπιο σήμερα Πέμπτη 29/9: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ερωτοσκόπιο σήμερα Πέμπτη 29/9: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ: Θα νιώσεις ικανοποίηση καθώς θα αισθανθείς ότι σου αποδίδεται το δίκιο σου είτε το νομικό είτε αυτό που αποζητάς από τις σχέσεις σου και δη τις διαπροσωπικές. Νέα άτομα μπαίνουν στη ζωή σου ενώ είναι πιθανή μια καινούργια συνεργασία.

ΤΑΥΡΟΣ: Βελτιώνονται οι συνθήκες στη δουλειά σου είτε λόγω αλλαγής της αισθητικής του χώρου στον οποίο εργάζεσαι είτε λόγω εξομάλυνσης των σχέσεων σου με τους συναδέλφους σου. Καλή περίοδος για να ασχοληθείς με την εμφάνισή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Αφροδίτη από τον Ζυγό θα λειτουργήσει ως καταλύτης στις εντάσεις που δημιουργεί ο Άρης στον ερωτικό σου τομέα. Ανακτάς της ισορροπίες σου. Πιθανή είναι μια νέα ερωτική γνωριμία. Παίρνεις χαρές από τα παιδιά σου και ξαναγίνεσαι παιδί λόγω δημιουργικότητας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Αφροδίτη γίνεται ο καλύτερός σου σύμμαχος για να ασχοληθείς με το σπίτι σου. Κλείνεις επωφελώς για εσένα εκκρεμότητες με την ακίνητη περιουσία σου. Προτάσεις για συγκατοίκηση ή για μια επιθυμητή μετακόμιση είναι στο πρόγραμμα.

ΛΕΩΝ: Μπαίνουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σου και την ομορφαίνουν καθώς κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις που μπορεί να επιφέρουν νέες συνεργασίες ή ανανεωτικά φλερτ. Ένα ταξιδάκι θα σε γεμίσει με εικόνες και ενέργεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι ανάγκες σου, συναισθηματικές και οικονομικές, καλύπτονται. Η περίοδος προσφέρεται για να επιδιώξεις την αύξηση του εισοδήματός σου αξιοποιώντας πηγές πόρων ή ταλέντα. Επιβεβαιώνεσαι ερωτικά και αυτό θα βγαίνει προς τα έξω…

ΖΥΓΟΣ: Ακτινοβολείς και κερδίζεις τις εντυπώσεις στην κοινωνική, επαγγελματική και προσωπική σου ζωή. Οι καινούργιες συνεργασίες, οι ερωτικές γνωριμίες και οι φιλίες είναι πιθανές. Ανακτάς τις ισορροπίες με άτομα που πιθανόν είχες έρθει σε ρήξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο ρομαντισμός και ο συναισθηματισμός θα είναι κυρίαρχα στοιχεία στη ζωή σου αυτή την περίοδο. Ζήσε το παραμύθι σου αλλά συμβουλέψου τη διαίσθησή σου για το αν πρέπει να εμπιστεύεσαι το άτομο που ανά πάσα στιγμή έχεις απέναντί σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Νέοι στόχοι, νέες φιλίες, νέες συμμαχίες μπαίνουν στη ζωή σου και σε ενεργοποιούν καθώς αφυπνίζουν τη δημιουργικότητά σου. Μέσα σε όλα μπορεί να προκύψει μια φιλία με «προνόμια» ή ένας καινούργιος έρωτας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κερδίζεις τους επαίνους των συνεργατών σου στη δουλειά και παίρνεις πόντους που θα σε οδηγήσουν σε πιο υψηλά αξιώματα στον τομέα σου. Θα κάνεις πιο έντονη κοινωνική ζωή και είναι πιθανό να βρεθείς ανάμεσα σε πολύ αξιόλογα άτομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπαίνουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου και σε βοηθούν να διευρύνεις τους ορίζοντές σου καθώς σε συμβουλεύουν για θέματα σπουδών ή καριέρας στο εξωτερικό. Καλή περίοδος για ταξίδια ή για ενασχόληση με φιλοσοφικά αντικείμενα που σε «ταξιδεύουν».

ΙΧΘΥΕΣ: Κάποιο οικονομικό θέμα με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά, δικαστικά, διευθετείτε με συμφέροντα τρόπο και σε απαλλάσσει από πολλά άγχη. Η επιθυμία σου για περισσότερες ηδυπαθείς στιγμές ικανοποιείται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments