Αθλητισμός

Πρώτη δήλωση Δημάρχου Βούρου για Opap Arena – “Γήπεδο μνήμης, άνθηση για δήμο”

Πρώτη δήλωση Δημάρχου Βούρου για Opap Arena – “Γήπεδο μνήμης, άνθηση για δήμο”

Πηγή Φωτογραφίας: attica24

Ο Γιάννης Βούρος μίλησε στην εκπομπή για το γήπεδο της ΑΕΚ και τόνισε πως είναι άνθηση για τον δήμο. Ακόμα, αποκάλυψε πως ήταν «συνεχή τα εμπόδια μέχρι την κατασκευή του γηπέδου».

Ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος, πήγε μπροστά στη Θύρα 21 και αποθεώθηκε από όλο τον κόσμο, στα εγκαίνια του νέου γηπέδου και την επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της.

View this post on Instagram

A post shared by Giannis Vouros (@giannisvouros)

Ο κ.Βούρος ανέφερε ότι ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες ο κόσμος προσέρχεται στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας ενόψει της αποψινής εκδήλωσης για τα εγκαίνια της Opap Arena και παράλληλα έδωσε χρήσιμες πληροφορίες για την καλύτερη προσέλευση των φιλάθλων.

«Η ανυπομονησία είναι πρωτόγνωρη, όχι μόνο για εκείνους που είναι φίλοι της ΑΕΚ. Ο κόσμος προσέρχεται τις πρώτες πρωινές ώρες, είτε με πούλμαν για να ξεναγηθούν στην πόλη είτε με ιδιωτικά αυτοκίνητα για να παρευρεθούν στα εγκαίνια.

Καλό είναι τα πούλμαν να σταθμεύουν εκτός πόλης, προς τη Ρενό ή την Εθνική οδό, και τα αυτοκίνητα να μην εμποδίζουν τη κανονική διέλευση. Αν το πετύχουμε αυτό, θα έχουμε κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο».

Παράλληλα τόνισε πως καλό για όλους θα είναι να χρησιμοποιήσουν όσοι βρεθούν στη Νέα Φιλαδέλφεια τα Μέσα Μεταφοράς για την μεγαλύτερη διευκόλυνσή τους: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο και στις συσκέψεις που κάναμε με όλους τους Φορείς, τροχαία, ΗΣΑΠ και άλλους, συζητήσαμε για τους δρόμους που πρέπει να κλείσουμε, όμως αποφασίσαμε να περιμένουμε 1-2 αγωνιστικές για να αντιληφθούμε το μέγεθος της συμφόρησης στην πόλη. Είναι κάτι που θα το βιώσουμε και πώς θα εξελιχθεί στην πορεία. Η Ευρωπαϊκή Οδηγία προβάλλει τη μεταφορά μέσων ΜΜΜ. Θα είναι αυξημένα τα δρομολόγια κατά την προσέλευση και την αποχώρηση του κόσμου.

Υπάρχει προγραμματισμός για γιγαντοοθόνη, αλλά ακόμα δεν είναι κάτι σίγουρο. Υπάρχουν, άλλωστε, και τα μαγαζιά που έχουν τις οθόνες και θα μπορούν με την μπυρίτσα τους να απολαύσουν την εκδήλωση, ενώ θα πρέπει να προσέξουμε το “σπίτι” μας και να μην γεμίσει με σκουπίδια η πόλη μας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments