Lifestyle

Σάσα Μπάστα: Η επική αντίδρασή της για το αν θέλει να τραγουδήσει στο… Ηρώδειο

Σάσα Μπάστα: Η επική αντίδρασή της για το αν θέλει να τραγουδήσει στο… Ηρώδειο

Πηγή Φωτογραφίας: www.okmag.gr

Δείτε τις δηλώσεις της τραγουδίστριας

Η Σάσα Μπάστα έδωσε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε μεταξύ άλλων για την κόρη της, για το ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν θα πήγαινε να τραγουδήσει στο Ηρώδειο.

View this post on Instagram

A post shared by Sasa Basta (@sasa_basta_)

«Η μητέρα μου είναι η ζωή μου. Με βοηθάει πολύ με την κόρη μου και εκείνη της έχει τεράστια αδυναμία» είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Θα έκανα και δεύτερο και τρίτο παιδί, πρώτα ο θεός. Μαγειρεύω, καθαρίζω, κάνω τα πάντα, γιατί αν δεν τα κάνω εγώ ποιος θα τα κάνει» ανέφερε για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού.

Στη συνέχεια η Σάσα Μπάστα ρωτήθηκε αν είχε ονειρευτεί πότε να τραγουδήσει στο Ηρώδειο, με την ίδια να απαντά: «Μου κάνεις πλάκα; Θα σε πάω στο metoo για μπούλινγκ; Έχεις θράσος».

«Ο πατέρας μου έχει πεθάνει, πριν από 3 χρόνια όταν ήμουν έγκυος, δεν το έμαθε ποτέ (σ.σ. ότι ήταν έγκυος). Το έμαθα μετά από 2 μήνες. Η οικογένειά του με πήρε τηλέφωνο δύο μήνες μετά, όταν ήθελαν λεφτά για όλα τα περαιτέρω. Δεν με ενημέρωσαν ούτε για να πάω στην κηδεία του, ούτε τη μαμά μου, ούτε τον αδελφό μου. Το μόνο που μου ζήτησαν ήταν λεφτά. Να σου πω την αλήθεια δεν το πίστεψα, γιατί λέω ΟΚ, θα θέλουν πάλι λεφτά. Μου έστειλαν το χαρτί και το πίστεψα. Ήταν ένα σοκ για όλους μας», είπε η τραγουδίστρια.

View this post on Instagram

A post shared by Sasa Basta (@sasa_basta_)

Στη συνέχεια η Σάσα Μπάστα μίλησε και για την περίοδο που ο αδελφός της ήταν στην εντατική. «Ήταν στην ΜΕΘ και με πήραν τηλέφωνο και μου λένε να ξέρετε πως ο αδελφός σας έχει «φύγει». Ο αδελφός μου ήταν 35 χρονών. Θυμάμαι πόσο δύσκολο ήταν να το διαχειριστώ μέχρι να φτάσω από το σπίτι στο νοσοκομείο. Τον έσωσαν οι γιατροί αλλά ήταν ένα θαύμα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments