Διεθνή

Καντίροφ: Τρέξε, Ζελένσκι, τρέξε

Καντίροφ: Τρέξε, Ζελένσκι, τρέξε

Πηγή Φωτογραφίας: aljazeera

Ο Καντίροφ, πρώην πολέμαρχος που κυβερνά την Τσετσενία με εκτεταμένες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, έχει υποστηρίξει πλήρως την εκστρατεία του Πούτιν

Ο Τσετσένος ηγέτης και δεξί χέρι του προέδρου Πούτιν, Ραμζάν Καντίροφ, δήλωσε ότι είναι πλέον απόλυτα ικανοποιημένος με τη διεξαγωγή της ειδικής επιχείρησης.

«Τώρα είμαι εκατό τοις εκατό ικανοποιημένος με τον τρόπο που διεξάγεται η ειδική στρατιωτική επιχείρηση», έγραψε στο κανάλι του στο Telegram τη Δευτέρα.

“Σε προειδοποιήσαμε, Ζελένσκι, ότι η Ρωσία δεν έχει ξεκινήσει πραγματικά ακόμα. Σταμάτα να παραπονιέσαι σαν αποβράσματα. Καλύτερα να φύγεις, πριν χτυπηθείς. Τρέξε. Τρέξε, Ζελένσκι, τρέξε χωρίς να κοιτάξεις πίσω στη Δύση”, πρόσθεσε ο Καντίροφ.

Ο Τσετσένος, ο οποίος πρόσφατα άσκησε δριμεία κριτική για τα αποτελέσματα στο πεδίο της μάχης, καλώντας παράλληλα τον Ρώσο πρόεδρο να πατήσει το κουμπί, προήχθη σε υποστράτηγο, εν μέσω έντονης φημολογίας ότι διεκδικεί τη θέση του υπουργού Άμυνας της Ρωσίας.

Ο Καντίροφ, πρώην πολέμαρχος που κυβερνά την Τσετσενία με εκτεταμένες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, έχει υποστηρίξει πλήρως την εκστρατεία του Πούτιν, ζητώντας τακτικά να χρησιμοποιηθούν οι πιο δραστικές τακτικές στην Ουκρανία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments