Διεθνή

Αλεξέι Ναβάλνι: Ξανά στην απομόνωση ο επικριτής του Πούτιν

Αλεξέι Ναβάλνι: Ξανά στην απομόνωση ο επικριτής του Πούτιν

Πηγή Φωτογραφίας: themoscowtimes

Ο Ναβάλνι, ο πιο ένθερμος επικριτής του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στη Ρωσία, εκτίει ποινή κάθειρξη 11-1/2 ετών αφού κρίθηκε ένοχος για παραβιάσεις της αποφυλάκισης, απάτη και περιφρόνηση των δικαστικών κατηγοριών

Ο φυλακισμένος επικριτής του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι δήλωσε την Τρίτη ότι τέθηκε σε απομόνωση για 14 ημέρες επειδή αρνήθηκε να πλύνει έναν φράχτη.

Σε ένα μήνυμα που αναρτήθηκε στο Twitter μέσω του δικηγόρου του, ο Ναβάλνι είπε ότι τον έστειλαν πίσω σε ένα στενό κελί απομόνωσης όπου έχει οδηγηθεί επανειλημμένα για μικρές παραβάσεις των κανόνων της φυλακής.

«Μόλις έκανα 12 μέρες εκεί και τώρα κάνω 14 ξανά», είπε. “Καταλαβαίνω ότι το να ζωγραφίζεις έναν φράχτη και να νιώθεις Τομ Σόγιερ είναι διασκεδαστικό. Αλλά το να πλένεις έναν φράχτη, κατά τη γνώμη μου, είναι εντελώς τρελό.”

Ο Ναβάλνι, ο πιο ένθερμος επικριτής του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στη Ρωσία, εκτίει ποινή κάθειρξη 11-1/2 ετών αφού κρίθηκε ένοχος για παραβιάσεις της αποφυλάκισης, απάτη και περιφρόνηση των δικαστικών κατηγοριών. Λέει ότι όλες οι κατηγορίες εναντίον του κατασκευάστηκαν ως πρόσχημα για να καταπνίξουν τη διαφωνία του και να ανατρέψουν τις πολιτικές του φιλοδοξίες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments