Αθλητισμός

Έμα Ραντουκάνου: Αλλάζει προπονητές…σαν τα πουκάμισα

Έμα Ραντουκάνου: Αλλάζει προπονητές…σαν τα πουκάμισα

Πηγή Φωτογραφίας: thegurardian

Ψάχνει για τον πέμπτο κατά σειρά προπονητή μέσα σε διάστημα δύο ετών

Η Έμα Ραντουκάνου αναζητά τον πέμπτο προπονητή της σε λιγότερο από δύο χρόνια, αφού ο Dmitry Tursunov επέλεξε να μην επεκτείνει τη δοκιμαστική περίοδο τους σε μακροχρόνια.

Η 19χρονη ξεκίνησε να συνεργάζεται με τον Ρώσο πρώην παίκτη του top-20 Tursonov το καλοκαίρι –μια αμφιλεγόμενη κίνηση δεδομένης της πολιτικής κατάστασης στην ανατολική Ευρώπη– αλλά πρόκειται να διορίσει νέο προπονητή για τη σεζόν του 2023.

Στη σύντομη καριέρα της, η Ρουμάνα τενίστρια, ν. 68 u έδειξε μια προθυμία να αλλάζει προπονητές σε τακτική βάση. Αφού κέρδισε το US Open του 2021 , σταμάτησε να συνεργάζεται με τον Andrew Richardson, ο οποίος είχε μπει στη θέση του Nigel Sears. Στη συνέχεια, η Έμα Ραντουκάνου προσέλαβε τον Γερμανό προπονητή Torben Beltz, με τον οποίο συνεργάστηκε μέχρι τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, πριν στραφεί στον Tursunov.

Στο προπονητικό επιτελείο της, ωστόσο έχει προστεθεί ο Jez Green, πρώην προπονητή φυσικής κατάστασης του Andy Murray, ο οποίος επέστρεψε στη δράση με νίκη επί του Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα στο Open Gijon στην Ισπανία. 

Ο Σκωτσέζος έχασε το Astana Open της περασμένης εβδομάδας λόγω ασθένειας και έκανε ένα αργό ξεκίνημα απέναντι στον Ισπανό αντίπαλό του, αλλά βρήκε τη φόρμα του για να σημειώσει μια νίκη με 7-5, 6-2.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments